NemFogodKitalálni kérdése:
Mitől lehet ez a barnázás?
Figyelt kérdés
Ebben a ciklusban pont ovu előtt 2 nappal voltam méhtükrözésen, akkor még másnap barnáztam kicsit, aztán elmúlt. Ennek pont egy hete, még van kb 9 napom mensiig, de tegnap este megint elkezdtem barnázni. Se hormonproblémám, se ciszta, se daganat, se polip, semmi. Vérképeim is jók, minden vizsgálat. Most majd’ 1 héttel ovu után elkezdtem barnázni, pedig még van 1 hetem mensiig. Nem annyira vészes, nem is nagy mennyiség, meg inkább ilyen rózsaszínes-barnás. Ez lehet még a vizsgálattól eltekintve attól, hogy 1 hete volt? Vagy mi lehet ez most?jan. 23. 13:01
1/5 anonim válasza:
Progeszteron problémád sincs? A ciklus második felében normál esetben sok progeszteron termelődik, ha mégsem, az okozhat barnás folyást.
2/5 A kérdező kommentje:
Az is ki lett vizsgálva és nincsen.
jan. 23. 14:16
3/5 anonim válasza:
Nekem beágyazódáskor volt kis barnás pecsételés. De csak pár csepp. Ovu után kb 6-7 nappal.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is ovu után kb 1 héttel volt, és ez a rózsaszínes-barnás valami tartott pár órát, egy délután csak. De nem merem magam beleélni. Rengeteg csalódás, meg az orvos sem mondott túl jó híreket, így már reménykedni sem merek.
jan. 25. 08:00
5/5 A kérdező kommentje:
Még az jutott eszembe, hogy lehet-e még attól a vizsgálattól, ami előtte több napja (majdnem 1 hete volt)?
jan. 25. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!