Dokitól kaptam utrót, de csak 1 ciklus alatt szedtem, utána elkezdtem a cicka-palást teát inni + barátcserje kapszula. Most vagyok a cikl.16. napján és erös barnázás volt, tegnap kicsit vérzés? Ez mitöl lehet a hormonoktól vagy a tablettától?
a barnázás utalhat hormonproblémákra is... ezt nézték már nálad? Ha ez van, akkor a tea és a barátcserje nem a legjobb megoldás
az utro szedés alatt nézték uh-val a peteérést? Nem árt, mert az arra hajlamosaknál cisztásodást okozhat. Többek között én is így jártam.
ez a kedvencem, hogy nálad minden oké :)
Egy év sikertelenség után elkezdenek vizsgálni. Férjedet (spermavizsgálat egyebek), nálad petevezeték átjárhatósági, 3. és 21. napi vérvétel stb.
Nekem a barnázás inzulinrezisztenciától volt, ezt például senki nem nézte... Viszont lettek az utrótól szép nagy cisztáim (5 cm volt a minimum, és már ülni sem bírtam a fájdalomtól, mikor végre kegyeskedett megtekinteni ultrahanggal), és jól összekavarta a ciklusomat.
Nem azt mondom, hogy neked is van valami komoly bajod (ne is legyen!!!), de én például jól megszívtam, 4 évünk ment rá a semmire tulajdonképpen, mert egy hülye orvos nem volt hajlandó foglalkozni velem.
a barátcserjét hagyd szerintem, ha van valami baj mégis, akkor csak ront a helyzeten. Inkább kivizsgálás kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!