Orvosok, védönök, esetleg olyanok írjanak akiknél volt ilyen. Mitöl lehet sok barna folyás pozitív teszt után? Bövebben lent
Nekem volt ilyen a 10. hétig.
Orvoshoz felesleges elmenni sajnos, én mondtam terhesgondozáson a barnás vérzést, erre azt a választ kaptam, hogy pihenjek sokat.
Se vizsgálat, se progipótlás, később mikor elmeséltem egy kórházi asszisztensnek azzal védte a kollégáját, hogy ilyen korai terhességnél vérzéssel nem tudnak mit kezdeni. Akkor mégis miért olvasom, hogy egyesek hormonpótlást kapnak ilyenkor? Főleg, hogy épp ez előtt a terhességem előtt volt missed ab-om.
Ennyit az állami ingyenes ellátásról :(
Kérdező ne aggódj, nem jelent feltétlen rosszat, nekem is megmaradt ez a baba, már a 24. hétben járok.
Nem akarlak megijeszteni, velem is ez volt. Én bementem az ügyeletre de onnan haza küldtek azzal, h túl korai, bármi lehet.
Utána mégis kaptam progeszteron pótlást, feküdtem, vártam h mi lesz. A barnazas nem múlt el. Aztán végül hetente jártam uh-ra de maradt üres a petezsak ill egy kitágult szikholyag még bele került de ennyi. Missed ab. Kívánom h veled ne ez legyen és baba legyen! De hormon pótlás nem ártana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!