Mit tegyek? Így hogyan lesz gyerekünk? Félek abbahagyni a fogamzásgátlót.
11 éves koromban jött meg a menstruációm. Mindig pokolian fájt a hasam, ezért 13 éves koromtól fogamzásgátlót szedtem, mert nem találtak semmit nálam, hogy mi okozza a borzalmas hasfájást, a szédülést, hányást, ájulást, erős vérzést menstruációkor.
Most 25 vagyok és gyereket tervezünk. De félek abbahagyni a fogamzásgátló szedését, mert félek, hogy visszatérnek a tünetek és megint olyan rosszul leszek. Ráadásul 12 évig fogamzásgátlót szedtem, úgy 5 év próbálkozással számolok. Nem szeretnék szenvedni addig, amíg meg nem érkezik a baba, elég lesz nekem a szülés és a szoptatás.
Akik könnyelműen írkálnak, hogy be kell vállalnom a szenvedést még terhesség, szülés előtt és szidják az édesanyámat privátban:
Ha leteszem a gyógyszert, és piszkosul fog fájni a hasam és hányni is fogok, azok bemennek helyettem dolgozni majd?
Atyaég Kérdező, sajnos sokszor szembesülök vele, hogy az otthonülő anyukák az internet legalja. Nem csak az undorító, fröcsögő stílus, hanem az a mérhetetlen rosszindulat ami árad belőlük. Elképesztő!
Ne vedd magadra, biztos megoldódik a probléma és minden rendben lesz.
Én sok sikert és örömöt kívánok Nektek az élethez ☺️
Csak akkor logikusan kérdezem.
A gyogyszert nem akarod letenni, mert félsz a mensitől.
Ha nem teszed le, akkor meg hogy akarsz babát?
Nem értelek komolyan. Milyen tanácsra vársz?
Gyógyszerrel nem leszel terhes. Nélküle meg lehet visszatér a rossz mensi, lehet nem....
Nekem is emiatt volt fontos a fogamzásgátló, de letettem, nem haltam bele. Pedig evekig ájulasig görcsöltem.
Nekem a fejembe meg nem fordult, hogy ne hagyjam abba. Inkább belehaltam volna abba a pár napba, mert annyira akartam azt a babát.
Szerintem te nem szeretnéd eléggé, az itt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!