Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit tegyek? Így hogyan lesz...

Mit tegyek? Így hogyan lesz gyerekünk? Félek abbahagyni a fogamzásgátlót.

Figyelt kérdés

11 éves koromban jött meg a menstruációm. Mindig pokolian fájt a hasam, ezért 13 éves koromtól fogamzásgátlót szedtem, mert nem találtak semmit nálam, hogy mi okozza a borzalmas hasfájást, a szédülést, hányást, ájulást, erős vérzést menstruációkor.

Most 25 vagyok és gyereket tervezünk. De félek abbahagyni a fogamzásgátló szedését, mert félek, hogy visszatérnek a tünetek és megint olyan rosszul leszek. Ráadásul 12 évig fogamzásgátlót szedtem, úgy 5 év próbálkozással számolok. Nem szeretnék szenvedni addig, amíg meg nem érkezik a baba, elég lesz nekem a szülés és a szoptatás.

2021. jún. 22. 09:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Akik könnyelműen írkálnak, hogy be kell vállalnom a szenvedést még terhesség, szülés előtt és szidják az édesanyámat privátban:

Ha leteszem a gyógyszert, és piszkosul fog fájni a hasam és hányni is fogok, azok bemennek helyettem dolgozni majd?

2021. jún. 30. 09:55
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Atyaég Kérdező, sajnos sokszor szembesülök vele, hogy az otthonülő anyukák az internet legalja. Nem csak az undorító, fröcsögő stílus, hanem az a mérhetetlen rosszindulat ami árad belőlük. Elképesztő!

Ne vedd magadra, biztos megoldódik a probléma és minden rendben lesz.

Én sok sikert és örömöt kívánok Nektek az élethez ☺️

2021. jún. 30. 12:02
 13/14 anonim ***** válasza:
29%

Csak akkor logikusan kérdezem.

A gyogyszert nem akarod letenni, mert félsz a mensitől.

Ha nem teszed le, akkor meg hogy akarsz babát?

Nem értelek komolyan. Milyen tanácsra vársz?

Gyógyszerrel nem leszel terhes. Nélküle meg lehet visszatér a rossz mensi, lehet nem....

Nekem is emiatt volt fontos a fogamzásgátló, de letettem, nem haltam bele. Pedig evekig ájulasig görcsöltem.

Nekem a fejembe meg nem fordult, hogy ne hagyjam abba. Inkább belehaltam volna abba a pár napba, mert annyira akartam azt a babát.

Szerintem te nem szeretnéd eléggé, az itt a gond.

2021. jún. 30. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
Egyet értek a 12essel. Ne vedd magadra, sajnos sokan ide járnak kiélni a frusztrációjukat. Az empátia pedig nagyon hiányzik errefelé, én is azt vettem észre.
2021. jún. 30. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!