Mikor kell abbahagyni teherbeeses előtt a fogamzásgátló használatát?
Azelőtt sosem szedtem, mindig óvszerrel vedekeztem.
1 éve szültem,kb 6honapja fogamzásgátlót szedek, és decemberben tervezzük, hogy belevagnank a kistesó dologba.. :)
Mennyivel előtte hagyjam abba a fogamzásgátlót?
Elég 1-2 hónappal előtte?
Szeptemberben kell mennem rakszuresre, akkor már ne irassak 3 havit?
Decemberben tervezitek? Hát nálam most múlt el december, de mindegy is.
Novemberben már ne szedjed be, aztán annyi.
Tényleg!? Ne maaar.. Nálunk is most múlt el. :D hm..
Képzeld az IDEI decemberre tervezzük. Igen, ennyire előre! :)
Az orvosom szerint legalább annyi idővel hamarabb kell abbahagyni, mint amennyi ideig szedted, de a legjobb el sem kezdeni...
A hormonoknak rendeződniük kell. Ezt sajnos nem lehet így megmondani előre, lehet te szerencsés leszel, és már a következő ciklusodban helyreáll a rendszer. Az ismerőseim, akik gyógyszert szedtek bizony megszenvedtek a kistesó projekttel. Érdemes lenne óvszerre vagy pesszáriumra váltani ☺
Sok sikert!
5os, ez téged ennyire zavar?
Az volt a kérdésem, hogy hány hónap múlva lesz december? Nem látom ebben a problémát. Bocsi.. Ha zavar lépj tovább, mit rágod magad ezen ennyire? Nemtudsz másba belekotni? :)
Uhh..
Köszi 6-os!:)
Pesszarium kilove mehnyak probléma miatt, óvszert gyűlölöm..
Soha sem szedtem ezelőtt fogamzásgátlót. Nem hiszem, hogy ez a bő másfél év szedés fog ártani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!