Február, inszeminációs hónap még valakinek? :)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ki várakozik jelenleg pozitív tesztelésre ebbe a hónapban?
Kinek,hanyadik és mikor kell tesztelni? :)
2021. febr. 9. 04:46
71/79 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem sajnos nem sikerült:(
(59-es voltam)
72/79 anonim válasza:
Ó sajnálom! A következő sikerülni fog! Én 11.dpo-n vagyok egy halvány pozitív teszttel, de attól tartok ez még a tüszőrepesztő hatása..
73/79 anonim válasza:
Utolsó, ovitrelle után vagy akkor 13 nappal. Mennyire halvány? Nekem ma ovitrelle után 10 nappal full negatív a 10es teszt :)
76/79 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 72-es,nekem az első inszemnél a 10.napon már full negatív volt a teszt! Én direkt csináltam egyet,hogy kiment e a hcg már a vizeletből.. Nekem sajna maradt negatív,de neked ez még akár erősödhet is! Csinálj holnap megint egyet első vizeletből! Megy a drukkk! :)
2021. márc. 15. 10:16
77/79 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki még akar csatlakozni a messenger csopinkhoz az írjon privit,itt nem lehet követni ki kicsoda és a kép is egyszerübb lenne! :))
2021. márc. 15. 10:18
78/79 anonim válasza:
Hol lehet csatlakozni?
73-as, igen 13 nappal vagyok ovitrelle után, tegnap is pozitív volt de talán mintha picit erősebben mint a mai. Ebből gondolom hogy ez még csak az ovitrelle ürülése.
Judit
79/79 anonim válasza:
Írj egy teljes nevet privátban a kérdezőnek és felvesz a csoportba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!