Február, inszeminációs hónap még valakinek? :)
Sziasztok! Ki várakozik jelenleg pozitív tesztelésre ebbe a hónapban?
Kinek,hanyadik és mikor kell tesztelni? :)
Kérdező, akkor sok C vitamint ajánlok és nagyon sok teázását és fekvést. Nem tudom dolgozol-e, ha igen, én inkább elmennék a héten már szabira, ezt ki kell pihenni:)
Ma reggel én már majdnem teszteltem kíváncsiságból, hogy a tüszőrepesztőt kimutatja-e még, de aztán lebeszéltem magam, hogy nem sok értelme van, kivárom inkább.
M.
"M"! Nagyon korai lenne még. Tudom nehéz, lassan telik az idő, de már nem sokat kell kibírni! 😊
Van valamilyen tüneted egyébként?
D.
Nincs tünetem:) tegnap este volt kis alhasi fájdalom, előtte nap egy szúrás a petefészekbe, de hát ugye bármitől lehet. Nektek?
Nem szánalmas! Első inszemnél ugyanezt csináltam, kíváncsi voltam milyen egy pozitív teszt...:) addig sosem volt olyanom.
M.
Nekem folyamatosan puffad a hasam, 2 napig rettenetesen szúrt a bal petefészkem ha hajoltam, görcsölt a hasam (vettem be magnéziumot). Mára csak a feszülő érzés maradt, meg a székekedés. Ezt mind a Cyclogest számlájára írom.
L.
Nekem a hasamban nincs semmi tünet, bár én alapból minden nap reggel veszek be magnéziumot, lehet az tesz jót. Emellett nekem már az inszem napjától a mellbimbóm fáj, illetve menstruáció előtti feszülést érzek, de ez sem jelent sajnos semmit. Lehet a cyclogesttől,de nekem is eléggé lelassult az anyagcserém.
D.
Igen azt csinálom,itthon vagyok és pihizek,teázgatok. :) Annyi hogy gyógyszertárba elsétáltam reggel ami jól is esett. :)
Ti pihentek amúgy vagy dolgoztok?
Én inszem után véreztem,pedig nem fájt,na de másnap mintha izomlázam lett volna alul.. 🙄
Én néha egy kis szúrkálást érzek,de már arra gondoltam csak beképzelek mindent,túlságosan arra koncentrálok 😅
Pedig átlagba azt írják a 2.3. szokott sikeres lenni,az első nem igen..
Szerintetek?
Nekem összesen 2 inszeminációm lesz, ezen kívül még 1 ha most nem sikerül, utána már lombikozunk. Nagyon remélem, hogy összejön az első, bízom a csodában. 🙏
D.
Sikerülni fog 😁😁😁 Ha meg nem,a következő biztos!😁 Pozitívan!!🤟🤞🙏🤗
Lombikozni nagyon nem szeretnék.. 😒
Én sem szeretnék lombikozni ha nem muszáj, bár a mi esetünkben lehet jobb lett volna azzal kezdeni. Mi sajnos csak donorspermával dolgozhatunk és így anyagilag elég drága az inszemináció, ezért sem csinálunk belőle kettőnél többet... 😔
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!