Február, inszeminációs hónap még valakinek? :)
Sziasztok! Ki várakozik jelenleg pozitív tesztelésre ebbe a hónapban?
Kinek,hanyadik és mikor kell tesztelni? :)
Mi újság lànyok?Kivel mi törtènt azóta?Én ma vagyok inszem utàni 10.napon,Ovitrelle utàni 12.napon.
Tegnap kivàncsi voltam,hogy van-e még a tüszőrepesztőből a szervezetemben.A Clearblue 10-es pozitív lett (9.dpo), a Gabriel 25-ös (10.dpo) halvàny pozitív.
Valóban 12-14 nap a kiürülési ideje,csak gondoltam megírom nektek.
Sajnálom:-(
Kívánom,hogy a második sikeres legyen!;)
Kedves Monaco30, mi újság veled? Mostmár 12 nappal vagy inszem után ha jól vettem ki az előző válaszodból. Teszt? ☺️
Egyébként te éreztél valamit inszem után? Nekem folyton szúrkál az alhasam és mintha meg akarna jönni. De még van 1 hetem a menstruációig.
Judit
Szia Judit!
Igen,ma van a 12.napom, de csak a 17.napon szabad tesztelni(márc.15-én).Nyilván koràbban is lehetne,de nem akarom magam beleélni semmibe,a 9.dpo-n mèg pozitív tesztet produkáltam (ovitrelle).
Nekem változó ez a megjön érzés,mostanra teljesen elmúlt,az elmúlt 3 napban nagyon görcsöltem.
Egy biztos,hogy a hangulatigadozádaimat a férjem is nehezen viseli,szegény.:)
Izgulok nagyon és várom a hètfőt.Lassan telnek a napok.
Szerintem sokan vagyunk hasonló tünetekkel,mint Te is,de az a legjobb,ha nem is foglalkozunk vele.
Drukkolok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!