Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első inszeminációs hónap mire...

Első inszeminációs hónap mire számolhatok a továbbiakban?

Figyelt kérdés
Röviden: csak a bal oldalon van petevezetékem, a múlt havi vérvétel eredményemen kicsit magas volt a prolaktinom erre szedek napi 1 bromocriptint, illetve magasabb volt egy picivel a pajzsmirigy hormonom is, erre napi fél letroxot szedek. 1.ciklusnapon kellett visszamennem vérvételre és azzal minden rendben volt azt mondta a doki. Szóval ebben a hónapban a 2. ciklusnaptól kezdtem el szedni napi 1 aspirin protectet és clostilbegytet 5 napig 2x1 szemet. A 10. napomon kell visszamennem a dokihoz vérvételre és uhra. Ezek után mik a további lépések. Akiknek volt inszeminációja hogyan folytatódott? Már az első hónapban adnak tüszórepesztőt meg hasonlókat vagy azt csak később? Annyi a jó hír, hogy most pont a bal oldali petevezetékemben kellene peteérésnek lenni szóval így talán nagyobb az esély. Köszi a válaszokat előre is.

2019. szept. 22. 14:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és ezek mellé szedek még vitaminokat: inofolic, femibion, E-vitamin, C-vitamin, magne b6
2019. szept. 22. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem 3 inszemem volt. A 10.napi uh-n meghatározták az inszem napját, előtte 36 órával kellett beadni a tüszőrepesztőt.

Az inszem után pedig progeszteront kellett szedni.

2019. szept. 22. 16:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Én is valahogy így gondoltam ☺ és az inszemináció hogy történik? Tudom az apajelölt leadja a csomagot, aztán viszik a mamijelölthöz, de pontosabban hogy is zajlik illetve sokat kell váni míg "kiválogatják" a gyerekeket vagy hamar megvan? Bocsi, hogyha kicsit butának tűnök csak azért mégis érdekelnek a dolgok, hogy ne ott legyen valami plusz meglepi😁
2019. szept. 22. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Nincs válogatás. Ez nem lombik. Itt az egész cuccot megtisztítják, kicsit "feljavítják" ezáltal és az egészet egy hüvelyi katéteren keresztül a méhbe fecskendezik. Az egész annyi mint egy rákszűrés, kb ugyanannyira kellemetlen vagy épp semmi, kinek mi. Utána ajánlott kicsit nem mozogni és jó napot kívánok.

Nekem 3 volt, egyik sem sikerült. Az első lombikunk sikerült végül.

2019. szept. 22. 21:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Én is úgy értettem a válogatást.
2019. szept. 23. 20:56
 6/7 anonim válasza:
Sziasztok. Megkérdezhetnèm inszem előtt hányszor kellett menni uh-ra?? Csak mert már furcsállom amit a mi dokink csinál..menzesz 4-5.napjával kezdtünk és azòta 2naponta visszahîv Uh-ra..holnap lesz a 7.alkalom sorba. 5ezer/alkalom plussz 200km oda vissza hazáig..magándoki..tudjuk hogy fizetős de azért ez durva. Ennek tényleg ìgy kell működnie?Jövő hònapra tervezi az inszemet.
2019. okt. 29. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom attól is függ hol csinálják. Nekünk meddőségi központban volt. Ciklus 2. napján kellett menni, akkor csekkolt és kaptam meg az injekciók receptjeit. Majd egy hétre rá újabb uh. Én legtöbbször már nem is mentem még egyszer, mert annyira szépen érett a tüsző, hogy be tudta lőni hány nap stimu kell még. Így utána már csak magára az inszeminációra mentünk. 17 nap után teszteni kellett... De addig sosem jutottam el, mindig megjött előbb a progeszteron pótlás ellenére is.
2019. okt. 29. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!