Február, inszeminációs hónap még valakinek? :)
Sziasztok! Ki várakozik jelenleg pozitív tesztelésre ebbe a hónapban?
Kinek,hanyadik és mikor kell tesztelni? :)
Én home office-ban dolgozom, amíg ki nem derül, mi a helyzet:) Remélem pozitív lesz a teszt és akkor maradok is itthon.
A Clostytól én is nagyon puffadok.
Az első is sikerülhet. Igazából nekem az első sikerült, de doki szerint lehetett valami probléma (fejlődési vagy genetikai), így nem maradt:( Korán "szerencsére". Hosszú story, de röviden: A 14. napi vérvétel még negatív volt, abba hagytam a progeszteront, rá 4 napra megjött, pár nap múlva viszont furcsa érzésem volt, teszteltem fájdalmak miatt és erős pozitív lett a teszt, vér is mutatta már az ügyeleten (de elég alacsony volt), sajnos 2 nap múlva csökkent. Arra is gondoltak, hogy nem az inszemkor sikerült, hanem később (mivel 2 domináns tüszőm volt, a másik később is megrepedhetett).
M.
Azt hozzá teszem doki szerint kb. lehetetlen ami velem történt, de mint mondta "ez biológia, nem matek." Persze ez is pont velem:)
M.
Cyclogest-től puffadok, bocsánat elírtam *
M.
"M"! Sajnálom ami korábban történt veled! 😔 Most sikerülnie kell! 😊🤞
Cyclogesttel ti mennyit fekszetek? Én reggel fél órát szoktam, de amint felkelek, szinte az egész kifolyik szerintem...ez normális?
D.
D Köszönöm szépen! Én is bízom benne, mindannyiunknak fog:)
Reggel nem szoktam feküdni, de ülök (gép előtt dolgozom). Nekem is kifolyik viszonylag hamar:/ Éjszaka egyszerűbb.
Én 2 órát szoktam feküdni vele reggel,hogy valami szívódjon is fel belőle..ha felkelek nekem is egyből kifolyik.. 😕
Este már egyszerűbb..
Nekem a felhelyezéssel van bajom,mindig keresztbefordul.. 😅 Úgyhogy túl mélyre nem megy.. 😅
Képzeljétek egy pár napja nekem is nehézkesebb feltenni, mintha megkeményedett volna a méhszájam és sokkal lentebb van, mint eddig volt, kicsit kellemetlen érzés is. Nem tudom ez mitől lehet.
Sajnos nem tudok fél óránál többet feküdni vele, de remélem ennyi idő alatt is felszívódik aminek fel kell. 😊
D.
Sajnos a páromnál azoospermiát diagbosztizáltak, 0 spermaszám, biopsziával sem sikerült kinyerni hímivarsejtet. 😔 Egy gyermekkori betegség miatt alakult így... nem könnyű lelkileg ez az egész, de úgy látom ő is elfogadta és nagyon várja a Babót. 😊
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!