Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Férfiak undorodtok a terhes...

Férfiak undorodtok a terhes feleségetektől?

Figyelt kérdés

Ez egy anonim oldal, szóval nyugodtan leírhatjátok az érzéseiteket.

Úgy érzitek, hogy addig amíg újra vékony nem lesz a barátnőtök addig nem vagytok képesek nőként nézni rá?

Sajnos mi babát tervezünk, én alapból vékony testalkatú vagyok, de a párom nem titkolja és ki is mondja, hogy amíg vissza nem fogyok terhesség után, addig nem fog kívánni, mert neki a vékony nők tetszenek...:( Olyan rossz ezt hallani, ezért kérlek bennetek hogy őszintén válaszoljatok, hogy ti is így éreztek?? Ez normális azoknál a férfikanál , akik kifejezetten a vékony testalkatú nőket szeretik?

2020. dec. 11. 23:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
53%

Nekem apukám valamiért undorodott (ő is ezt a szót használta) anyukám pocakjától, amikor terhes volt. Nem anyukámtól, hanem a terhes hastól, attól hogy az mozog. Attól még megszülettem én is és a testvérem is, mindkettőnket és anyukámat is ugyanúgy szereti és már 29 éve házasok, szimplán van valami negatív kattanása a terhes hasra...

Lehet valami ilyesmire gondolhat a férjed is.

2020. dec. 13. 07:42
 32/34 anonim válasza:
100%
Ha ez a kerdes nem kamu, akkor hatalmas tahó a csávód. Rakd ki a francba.
2020. dec. 14. 18:19
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Na az ilyennek nem szülnék.. most szültem a második gyermekünk, soha nem mondott ilyet a férjem. Nyilván neki is tetszik a vékony testalkat, én is vékony voltam mikor összejöttünk, mostmár nem vagyok az sajnos, se soha nem kiabálta rám.
2021. jan. 23. 00:15
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Én második babámmal vagyok terhes, már szép formás a hasam.

Pont kijöttem a zuhanyból, s a férjem nézett, s elkezdte ecsetelni, hogy milyen szexi vagyok kismamaként is.

Szerintem ez lenne a normális, nem pedig a "undor".

2021. jan. 23. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!