Férfiak undorodtok a terhes feleségetektől?
Ez egy anonim oldal, szóval nyugodtan leírhatjátok az érzéseiteket.
Úgy érzitek, hogy addig amíg újra vékony nem lesz a barátnőtök addig nem vagytok képesek nőként nézni rá?
Sajnos mi babát tervezünk, én alapból vékony testalkatú vagyok, de a párom nem titkolja és ki is mondja, hogy amíg vissza nem fogyok terhesség után, addig nem fog kívánni, mert neki a vékony nők tetszenek...:( Olyan rossz ezt hallani, ezért kérlek bennetek hogy őszintén válaszoljatok, hogy ti is így éreztek?? Ez normális azoknál a férfikanál , akik kifejezetten a vékony testalkatú nőket szeretik?
Nekem apukám valamiért undorodott (ő is ezt a szót használta) anyukám pocakjától, amikor terhes volt. Nem anyukámtól, hanem a terhes hastól, attól hogy az mozog. Attól még megszülettem én is és a testvérem is, mindkettőnket és anyukámat is ugyanúgy szereti és már 29 éve házasok, szimplán van valami negatív kattanása a terhes hasra...
Lehet valami ilyesmire gondolhat a férjed is.
Én második babámmal vagyok terhes, már szép formás a hasam.
Pont kijöttem a zuhanyból, s a férjem nézett, s elkezdte ecsetelni, hogy milyen szexi vagyok kismamaként is.
Szerintem ez lenne a normális, nem pedig a "undor".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!