Férfiak undorodtok a terhes feleségetektől?
Ez egy anonim oldal, szóval nyugodtan leírhatjátok az érzéseiteket.
Úgy érzitek, hogy addig amíg újra vékony nem lesz a barátnőtök addig nem vagytok képesek nőként nézni rá?
Sajnos mi babát tervezünk, én alapból vékony testalkatú vagyok, de a párom nem titkolja és ki is mondja, hogy amíg vissza nem fogyok terhesség után, addig nem fog kívánni, mert neki a vékony nők tetszenek...:( Olyan rossz ezt hallani, ezért kérlek bennetek hogy őszintén válaszoljatok, hogy ti is így éreztek?? Ez normális azoknál a férfikanál , akik kifejezetten a vékony testalkatú nőket szeretik?
Ez nem normális, egy szeretetteljes párkapcsolatban rengeteg minden van a külsőségek előtt a fontossági sorrendben. Ha valaki tetszik akkor persze a külső az elsődleges, de ha SZERETSZ valakit, akkor a személyiségét, a lelkét szereted. Tehát nem szeret, csak azt szereti ahogy kinézel.
Egyébként gratulálok hogy egy ilyen embernek képes vagy szülni 👏
Nem. Sőt, kifejezetten sértőek ezek a barmok a férfi nemre nézve, mert az olyan nem mondható férfinak aki kizárólag a nője külsejét tudja értékelni, amúgy leszarja a személyiségét, annyira, hogy az sem "kibúvó" ha a közös gyereküket hordja a szíve alatt.
Láttad hogy a fitneszköcsög videójából is mekkora balhé lett, na abból le tudod szűrni hogy hogy viselkedik egy igazi férfi. Rengeteg férfi letámadta és kifejezte az undorát amiért a gyökér miatt az összes férfit egy kalap alá veszik.
Attól hogy egy vékony nő terhes, még vekony.
Ertem ezt ugy, hogy hátulról pl ugyanúgy neztem ki és egyebkent sem volt rajtam egy dkg felesleg sem, csak a kettőnk szerelmének a gyümölcse a pocakban.
Aki ezt visszataszítónak, nem plussznak gondolja az szerintem nem szeret, nem szerelmes. Valakinek az egész lényét szereted és emiatt kívánod, a külső csak plussz, nagyon fontos, de nem a legfontosabb.
Ez pedig átmeneti allapot.
Parom eszméletlenul kivant terhesen is,kielveztuk ezt az állapotot sajnálom hogy te kimaradsz ezekből az élményekből.
Addig dobd ki, amig lehet!
A pofám leszakadt volna, ha ilyet gondolnék a feleségemről!
Ugyanúgy szeretne mint most, ebben legalább nem hazudott... Ugyanis most sem szeret, és ezen az sem változtatna ha az utódát hordanád a szíved alatt.
Számomra elképesztő hogy egy csomó nőnek egy minimális önbecsülése sincs, és ilyen paliknak (férfinak nem nevezném, az nagyon erős túlzás lenne egy ilyenre) képesek szülni, mert elhiszik a tahónak hogy ők ezt érdemlik.
Az én férjem akkor látott csak igazán gyönyörűnek amikor a közös gyermekünket vártam. (Amúgy nem híztam el, csak a hasam nőtt. Na meg szerencsés genetikám van, 2 héttel később a hasam olyan volt mintha terhes sem lettem volna )
Bár ez lényegtelen..a férjem épp úgy kívánt mint előtte. És ha lenne rajtam +20 kg, akkor is így lenne.
Ha nem kamu a kérdés, ott a férjeddel lehet elég nagy probléma. Férfiként mondom, egy várandós nő nagyon szép látvány, és bizony vonzó is. Szerintem ezt a legtöbb férfi nevében mondhatom, én még bizony nem találkoztam olyan férfival, aki ennek az ellenkezőjét mondta volna.
Nem veled van itt a baj.
Ferjem is imadta a pocakom. Mikor megszültem mondta, hogy nagyon hiányzik neki.
Sőt, én 50kg ismertem meg,73 vágyok most. Így is ugyan úgy szeret, sőt, azt mondta, hogy így szexibb vagyok, mert tudja, hogy az ő gyerekenek adtam életet és ezt latja akárhányszor ram néz, s még szerelmesebb mint valaha.
Kedves Kérdező!
Voltam ilyen kapcsolatban, ahol felszedtem 3 kg, s az akkori párom jelezte, hogy meghíztam, fogyjak vissza.... kepes is voltam koplalni miatta...szerencsére csak 1 évig voltunk együtt, de bár ne lettem volna. Rendkívül mérgező kapcsolat volt. Narcisztikus volt nagyon... s külsom tetszett neki, nem a belsőm. Momdta haverjainak, hogy én leszek majd a felesége es gyermekei anyja,mert olyan jo bomba vagyok.
Aha, köszi. Le is léptem. Nem ő lett a férjem és nem tole lett gyerekem, hal Istennek! Szóval, ha ilyet mond a párod, nem szerelmes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!