HR-ről kitudódhat, hogy meddőségi központa járok, vagy később az, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A meddőségi központban kapott igazoláson rajta lesz a pecsét, és a HR-en ezekkel foglalkozó hölgy férje az egyik legpletykásabb munkatársam a területünkön. Nem szeretném, ha a munkatársaim az első pár hétben tudnának erről. Van nekik valami titoktartási kötelezettségük, vagy készüljek fel a kéretlen kérdésekre/jótanácsokra a kolléganőimtől?
2020. szept. 19. 11:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én HR-es vagyok és igen, van. Az eü dolgok privát információk, nem adhatók ki. De! A mi cégünknél ezért van, hogy a hr-reseknek nem lehet privát kapcsolatuk dolgozóval. Mert gyakorlatilag nem életszerű, hogy az ember soha ne szólja el magat semmiről. Vagy pl ha ideges vagyok és mondjuk csúnyákat mondok egy managerre otthon az nem hathat ki arra, hogy a ferjem hogy dolgozik vele együtt.

Szoval elvileg nem tudodhat ki, gyakorlatilag ez így nem jó felállás, mert véletlen elszolhatja magat bárki ☹️

2020. szept. 19. 13:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! ☹️
2020. szept. 22. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!