150 kilóssan lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Van mar 5eves lanyom 8honap probalkozas utan jott össze akkpr voltam 110kg
Most vagyok 150... már több mint 1eve nem jön a baba... nincs peteerésem... menzeszem csak duphastonnal jön meg (8eve szedem) most epp a clostit probálom...valakinek tapasztalat ?
2020. aug. 28. 21:05
1/75 anonim válasza:
Ne sértődj meg, de lehet ha lefogynál, akkor rendbe jönne a hormonháztartásod is. Beállna a ciklusod és sikerülne a baba is. 1 év alatt már simán 100 alatt lehettél volna
2/75 anonim válasza:
Szia. Sajnos én is túlsúlyos vagyok, bár azért nem ennyire. Nekem nem okozott a teherbe esés, hamar jöttek a gyerekek. Viszont én nagyon szeretnék lefogyni, és egy biztos módszerhez fogok folyamodni, csak még a kicsi szopik és addig nem lehet. Te próbálsz lefogyni? Vagy nem akarsz? Lehet úgy azért könnyebb lenne teherbe esni.
3/75 anonim válasza:
Tényleg nem bántásból, de azt a gyereket fel is kéne nevelni. Tudom le leszek pontozva, de miért nem azon vagy, hogy meggyógyulj és lefogyjál?
4/75 anonim válasza:
A fogyás valóban sokat segítene, már csak azért is, mert akkor egészséges életmódot élnél, és az jelentősen befolyásolja a teherbeesés pozitívan. Én nekem az első gyerek jött nehezen, volt rajtam súly többlet és amikor sportolni, diétázni kezdtem és értem el jelentős eredményeket, akkor összejött a baba. A hormon háztartásra is jó hatással van.
5/75 anonim válasza:
Oké nem jön a gyerek, sajnálom de azért gondolj bele abba, hogy ilyen súly mellett kb 20 évvel fogsz kevesebbet élni mint egy átlagos testalkatú ember. Az unokáid születését örülhetsz majd ha egyáltalán megéled. Szerintem kezdj életmódváltásba de sürgősen, arra egyébként is sokaknak van szüksége teherbeeséshez de te még bónuszként le is tudsz majd fogyni. Hatalmas egészségügyi kockázatot jelent a túlsúlyod, de gondolom ezt már tudod. Én egyébként addig nem is vállalnék második gyereket ameddig még az elsővel sem bírom tartani a tempót, terhesen kb alig bírnál menni ezzel a testtel...
6/75 A kérdező kommentje:
Én már annyi mindennel probalkozom de nem megy :( nem birom ki,hogy ne zabaljak :( sajnos akkpr is eszem amikor ehes sem vagyok és pukkadásig képes avgyok bezabalni aztan sírok :( nagyon le akarok fogyni de nem megy... 8eve szedem a duphastont akkpr kezdtem el nagyon hízni... terhesség alatt nem szedtem és 2kgt híztam egesz 9hónap alatt..aztán megint kellett szednem ahogy megszültem és kb 4hónap alatt szedtem fel 40-45 kilót ennek mar 5eve és azóta is all a súlyom 🥺🥺🥺😭😭
2020. aug. 28. 21:38
7/75 anonim válasza:
Nekem 150 kgval nem volt menstruációm, nem is estem teherbe. Le fogytam 120 kg-ra és megjött a mensim is, majd rá 2 hónappal teherbe estem.
Szerintem hagyd el a gyógyszert, kezdj el fogyózni, és magától gyógyszer nélkül vissza fog állni egy bizonyos leadott súly után a menstruációd, és akkor már a baba is jönni fog.
8/75 anonim válasza:
Foghatod a Duphastonra de felesleges, nem lenne szükség rá ha normális lenne a súlyod és egy egészséges, kiegyensúlyozott étrendet követnél illetve mozognál mellé egy keveset. Zabálni pedig zabálhatsz, csak akkor zabálj olyat ami nem 3000 kalória egyben, de hozzáteszem ez is fejben dől el, szoktam le a dohányzásról már 10 év után, tudom milyen egy függőség.
9/75 anonim válasza:
Mindenképp le kell fogynod, minimum 100 kilóra mert meg fogsz halni és nem 80 évesen....
10/75 anonim válasza:
Szerintem kérj orvosi segítséget a fogyáshoz. Hány cm vagy?
Rajtam a terhesség alatt maradt plusz 20 kg, most fogyózok.
Zabálj olyat, ami nem hízlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!