150 kilóssan lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Van mar 5eves lanyom 8honap probalkozas utan jott össze akkpr voltam 110kg

Most vagyok 150... már több mint 1eve nem jön a baba... nincs peteerésem... menzeszem csak duphastonnal jön meg (8eve szedem) most epp a clostit probálom...valakinek tapasztalat ?

2020. aug. 28. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:
Itt tenyleg nem erdemes tanacsot kérni!! Mert annyira szanalmas emberek vagytok hogy csak na!! Nektek ettől jobb lesz ? Hogy le néztek? Birok mindent csinalni 150kilossan is nem liheget,turazni is simán járunk es dolgozok mellette ahol kb 2naponta allni kell a gepnél 9órát!! Olvastam itt mar olyat is h 180kilossan volt terhes es semmi baja nem volt... amikor 100kilo voltam az elso gyerekkel kinéztem kb 70kilónak...most vagyok 150 es kinézek 110nek kb...anyám ugyan így 100kilo es senki nem mondaná,hogy annyi...akkor mit nyomjatok a hulyesegeket ? Igen nagy darab vagtoj de sehol nem log a zsírom ahoz kepest feszes a bőröm...hasamon van par csík a terhesség miatt...es kepzeljétek el még srandon is jártam iden nyáron nem is 1x és senki nem nézett ram,hogy uristen de undorito... igy 150kilossan is siman meglovagolom a pasim (ritkan) de nem okoz gondot... sőt még rá
2020. aug. 29. 22:07
 52/75 A kérdező kommentje:

Ugye voltam orvosnál baba miatt mar párszor...szóval lát a dokim..

Kerdeztem is már erről es azt mondta bizyos segitene a fogyás hogy össze jöjjön...de azt mondta ha igy össze jön ugyis egy csonótfogyhatok mert altalában nem szoktak ekkora suly mellett hizni az emberek... a kislanyommal is 2kilot hiztam es ő kozel 4kilo volt szoval ennyi

2020. aug. 29. 22:12
 53/75 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem vetted volna észre, neked akarunk segíteni....
2020. aug. 29. 22:33
 54/75 anonim ***** válasza:
92%
Emberek nem szoktak hízni igen, és mi van ha te fogsz? Akkor mihez kezdesz ha ne adj isten felmész 180-200-ra? Utána nem fogsz ilyen vígan lovagolni a bunkó pasidon és szerintem az ő mosolya sem lesz őszinte...
2020. aug. 29. 22:45
 55/75 anonim ***** válasza:
97%

Akkor bemásolom, amit írtam neked még tegnap, mert a pasidon kívül csak a súlyodon lovagolsz...

"Engedd el ezt a gyerektémát és koncentrálj a saját magad, valamint a meglévő gyermeked életére. Biztos nagyon jó lehet neki az ordibálást, ku*zást, f*szopózást hallgatnia minden nap, és azt néznie, hogy az anyja egy két lábon járó infarktus :(

A gyermeked miatt (mert gondolom szereted) kérj mihamarabb segítséget és kezdj új életet.

Egyébként a szutyok kapcsolatod miatt zabálsz szerintem. Pótcselekvés"

Még egyszer (részemről utoljára, mert le merem fogadni, hogy nincs értelme irogatni neked), tedd rendbe az önbecsülésedet, mielőtt gyerekben gondolkodtok. A pasid meg szedje össze magát és viselkedjen érző társként

2020. aug. 29. 22:49
 56/75 anonim ***** válasza:
97%

Hülyének elég nehéz tanácsot adni, hogy meg is értse.

Itt se ment át az üzenetek lényege.

Kedves persze zabálj nyugodtan tovább, keseredj mikor a pasid összemond mindennek. Majd zabálj újra bánatodban emiatt. Aztán ne keseredj el ha lassan nem tudsz megmozdulni, fájnak az izületeid, viszeres a lábad, cukorbeteg leszel, esetleg kapsz egy szívrohamot. De vállalj még 1 de leginkább 2 gyermeket.. Nem baj ha nem fogod felnevelni, vagy azt hallgatják majd ahogy az apjuk alázza az anyjukat aki továbbra igy igyekszik a halálba zabálnia magát.

Nem is értem miért kérsz tanácsot ha nem vagy képes felfogni abból a 6 oldal hszből semmit.

A doki meg kötve hiszem, hogy ilyen lazán kezelte volna, hogy jaj nem baj ha akkora vagy mint egy bálna ha teherbe is esel majd fogysz..

Hagyjad már.. Az első amit elmondott volna neked, hogy baromira veszélyeztetetnéd magad a gyermeked életét és kevés doki vállalna el 150 kilósan.

A másik amit elmagyarázott volna, hogy a súlyod miatt nincs menzeszed, se pé-d így meg nem leszel terhes és amíg nem fogysz addig nem fog változni a helyzet.

Ha lenne egy csöpp eszed segítséget kérnél a fogyáshoz. Ha lenne még több eszed nem akarnál egy ilyen palival maradni és még szülni neki.

De dugd továbbra is a fejed a homokba, buksi simizd magadat, hogy amúgy minden klassz meg szuper és minden rendben, így jó ahogy van...

2020. aug. 29. 23:20
 57/75 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is homokba dugod csak a fejed. Nincs abban semmi lenézés, ha a tudtodra adják, hogy a 150 kg rengeteg sok, és most tök mindegy te a tükörben hogy látod magad. A 150 kg az 150 kg. Bizony, rengeteg, és az egészségedet az életedet veszélyezteted vele.

De ha szerinted minden faca, és átlag súlyod van a magasságodhoz, vagy max egy kis zsírocska, akkor élj abban a hitben. Tudod segíteni csak annak lehet, aki engedi.

2020. aug. 30. 06:55
 58/75 anonim ***** válasza:
97%

150 kilósan nem nagydarab vagy hanem extrém túlsúlyos, aki az életével játszik. Sajnos nem vagy ezzel tisztában vagy áltatod magad de így van. Van 120 kilós barátnőm, soha nem bántottam de ő latja is hogy fogynia kell.

Azt se hiszem el, hogy te 150 kilósan mindent csinálsz mert az fizikai képtelenseg.

2020. aug. 30. 06:58
 59/75 anonim ***** válasza:
96%

Tudod az a legszomorúbb ebben az egészben, hogy nem fogod fel itt nem csak rólad van szó.

A saját lányodnak is ezt a példát mutatod.

Remélem tiszta a lelkiismereted, hogy arra tanítod ha még nem is akarattal, hogy zabálja nyugodtan ő is magát halálba,nem számít akármilyen kövér, lehet homokba dugni a fejet.

2020. aug. 30. 07:50
 60/75 anonim ***** válasza:
79%

Az a doki meg aki 150 kg mellett ahelyett, hogy elküldene endokrinológushoz aki néz egy inzulin szintet, felállítana egy ch diétát, ne adj isten nézne egy pajzsmirigyet.. Helyette megküld 2 erős hormonnal..na annak be kellene vonni az engedélyét.

Remélem magánba mentél és zsíros pénzt tettél le azért, hogy az életeddel játszik.

2020. aug. 30. 07:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!