150 kilóssan lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Van mar 5eves lanyom 8honap probalkozas utan jott össze akkpr voltam 110kg

Most vagyok 150... már több mint 1eve nem jön a baba... nincs peteerésem... menzeszem csak duphastonnal jön meg (8eve szedem) most epp a clostit probálom...valakinek tapasztalat ?

2020. aug. 28. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
83%

170cm vagyok... amúgy egyáltalán nem nézek ki undorítóan sem csúnyán oke van rajtam rengetek plusz kg de az ég világon senki nem mondaná,hogy 150kiló vagyok...nem nézek ki annyinak egyáltalán. És emelett a súly mellett is dolgozom,itthon főzés,takarítás és simán birom :)

Neked ez még büszkeség is. Én a helyedben nem vigyorognék ezen ennyire. Lehet, hogy a házimunkát elvégzed nagylihegve, de a gyereke után nem tudnál futni, ha az út fele venné az irányt.

Úgy látszik, nincs mit tenni, mert mindenképp azon vagy, milyen jól nézel így ki. Szíved joga ekkorának lenni, de nem hiszem hogy így te jól érzed magad.

2020. aug. 29. 10:14
 32/75 anonim ***** válasza:
70%

Már csak azért is le kene fogynod, mert azokat a gyerekeket fel is kene nevelni... így kinyirod magad idő előtt.

Nem beszélve a kockázatokról. Cukorbetegség, magas vérnyomás stb.

2020. aug. 29. 10:26
 33/75 A kérdező kommentje:
En egyáltalán nem mondom,hogy fuh de milyen szép vagyok!És nem nem jó így nekem sokkal jobb lenne lefogyni...én csak arra írtam mert volt olyan valasz is hogy tud belem menni a pasim,hogy fer hozzam stb... na erre gondoltam, hogy egyáltalán nem vagyok olyan csunya ,es undorító mert hiaba 150kilo vagyok lassa de nem latszik az a 150kilo... de attól még nem vagyok vékony igenis dagadt vagyok
2020. aug. 29. 10:28
 34/75 anonim ***** válasza:
98%

Amikor én 115 kg voltam, akkor sem úgy fért hozzám a férjem, mint most normál súlynál. És 115 voltam, nem 150.

Ilyen viharos car kapcsolatba meg nem is értem minek gyerek. Visszaolvastam a kérdéseid, nem vállalnék gyereket ezért sem a helyedben.

2020. aug. 29. 10:32
 35/75 anonim ***** válasza:
86%

Van 150 kilós kollégám. Hát, baromi undorító az egész nő. A lábán 1 éve nem gyógyuló fekély van. Vastag visszerek, az érszűkület összes jele látható. Sötétedik a bőre, pár év, ha megéri és amputálni kell a lábát.Lusta járni is, de nem is megy neki rendesen, mert az ödémás lábai folyamatosan fájnak.

Egyébként neked pszichológus kellene, mert nem vagy normális, hogy ilyen szr kapcsolatba még plusz gyereket akarsz vállalni.

A császár meg igencsak befigyel majd nálad, de a sebgyógyulásod nem lesz sima. Számíthatsz rá, hogy a zsírszöveteid elhalhatnak majd a vágásnál, szétnyílik a seb, tele lesz gennyes váladékkal, mert rossz a keringés is ennyi zsírnál. Ott fognak turkálni a szétnyílt hasadban az orvosok.

2020. aug. 29. 10:47
 36/75 anonim ***** válasza:
82%
Ez nagyon undorító
2020. aug. 29. 10:49
 37/75 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen kapcsolatba nem kell még egy gyerek.
2020. aug. 29. 10:52
 38/75 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom eldönteni, hogy a 150 kilód, a kapcsolatod, vagy a palid közül melyik a leggusztustalanabb.
2020. aug. 29. 11:03
 39/75 anonim ***** válasza:
93%
Sajnálom, tudom,hogy megbántalak de tényleg le kéne fogynod. Ha terhesség alatt még magadra is szednél...200 kilósan hogy látod majd el a gyereked? Legyen már akaraterőd basszus és ne zabálj,mozogj! Biztosan akarsz gyereket? Mert nem úgy tűnik...
2020. aug. 29. 12:14
 40/75 anonim ***** válasza:
87%

Nekem küldhetsz képet és én megpróbálok segíteni. Egészségügyis vagyok, bízok benne, hogy meglátok valamit rajtad, ami indokolja ezt a túlsúlyt.

Egyébként ideis tölthetsz fel képet, már a többiek mutatták.

Simán lehetsz pajzsmirigyes, vagy cukorbeteg. Ezeket kezelve sikeres lehet a fogyás is.

2020. aug. 29. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!