Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Terhes vitamint tudtok ajánlani?

Terhes vitamint tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Ma voltam női dokinál, aki azt mondta, hogy ha elkezdem a t4erhes vitamint szedni sokkal hamarabb teherbe esek (fél éve próbalkozunk, a párommal minden rendben, engem a kövi mensi után kezdenek kivizsgálni) egy időben szedtem az egyik vitamint ( Szlovákiában élek, nem emlékszem a nevére) de annyira megnőtt az étvágyam, és olyan rossz volt a szájízem és a hangulatom is tőle hogy abba hagytam. Ma a dr. nő ajánlott más fajtát, többek közt a femibiont is. Ti mit szedtetek? Nem szeretném a terhességem + 10 kilóval kezdeni majd, mikor nagy nehezen sikerült lefogynom, és elkezdenem sportolni 5 év háj után.

2020. júl. 17. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Én GAL termékeket tudok ajánlani. Vagy a sima multiját, vagy a babavárót. Én még kiegészítettem omega3-mal, kollagénnel, természetesen ez mind opcionális, semmi nem kötelező. Illetve a legfontosabb a folát, már a teherbeesés előtt fontos elkezdeni szedni.
2020. júl. 17. 15:10
 2/7 A kérdező kommentje:
GAL-t ma már ajánlotta nekem egy lány, köszönöm. Ha folátot akarok venni, milyen fajtát vegyek?
2020. júl. 17. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a femibiont ajánlották, de a többivel összehasonlítva jóval kevesebb az összetevője, ami az árán nem látszik meg.
2020. júl. 17. 16:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Ladeevit terhesvitamin.
2020. júl. 17. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is a GAL-ra szavazok. ;)
2020. júl. 17. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Gravida
2020. júl. 17. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem Inofolicot ajánlott a doki, de kicsit borsos ára van. A párod is szedhet vitamint (Fer14 pl), ártani nem fog az sem.
2020. júl. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!