Tudnátok véleményt mondani az elevit terhes vitaminról? Ilyenre gondolok, hogy pl. nem e okoz hasmenést, hányingert, nem e tolja ki a menstruációt mit a trimeszter?
Figyelt kérdés
2019. febr. 4. 11:44
1/13 anonim válasza:
Kitolja a mensit a trimeszter?? Én ezt nem is tudtam, most akartam elkezdeni szedni, mert hónapok óta próbálkozunk.
Én az elevitet az első babámnál nem bírtam, egyszerűen iszonyú rosszul voltam tőle, nem terhesen is ! Ilyen hányinger féle amit te is írsz.
Nekem a Ladeevit és a dm mama vitamin volt az , amit bírtam végig szedni mert nem voltam rosszul tőle.
2/13 anonim válasza:
Igaz terhesség előtt nem szedtem az elevitet csak terhesség alatt, de émelygést hányingert rossz közérzetet okozott. Ami segítette:mindig du. vettem be és mindig ettem előtte. Akkor nem jelentkeztek ezek a tünetek .
3/13 anonim válasza:
Igaz, már én is várandósa szedtem, de nálam addog voltak rosszullétek, amíg el nem kezdtem szedni az Elevitet :) Szóval ez mindenkinél más. Én azóta is felváltva szedem a Femibiont és az Elevitet. Semmi problémám nincs velük.
4/13 anonim válasza:
Én az Elevittől hánytam, viszont tuti bennem van a hiba, mert csak a 3 terhesvitaminból 2-nél ez volt.
5/13 anonim válasza:
Nekem farkasétvágyam volt tőle. Mikor abbahagytam a szedését rögtön visszaállt az étvágyam is. 30. héttől orvosi javaslatra hagytam abba.
6/13 anonim válasza:
Második trimeszter kozepen kezdtem szedni, semmi panaszom nem volt tőle. Előtte a Czeizel vitamint szedtem, amitől nagyon rosszul voltam. Első terhessegemnel semmi gondom nem volt a Czeizel vitamintol
7/13 anonim válasza:
En is ki tudtam volna kajálni a fél hűtőt tőle,ha nem ettem savam lett és hányingerem. Abba is hagytam várandóság végén jobban is lettem. Első baba, fel sem merült bennem,hogy az Elevittől lehet. Orvos mondta sok embernél van ilyen hagyjam abba a szedését.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Jókor kérdeztem mert ma vettem meg.🙄Remélem nem lesz bajom tőle.1-es en 2 év után az inofolicot ittam és terhes lettem. :)
2019. febr. 4. 17:09
9/13 anonim válasza:
Bízzunk benne, hogy nálad sem fog semmi extrát okozni :)
10/13 anonim válasza:
Egy hónapja szedem az Elevitet, babát tervezünk. Nekem semmi bajom nincs tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!