150 kilóssan lehetek terhes?
Van mar 5eves lanyom 8honap probalkozas utan jott össze akkpr voltam 110kg
Most vagyok 150... már több mint 1eve nem jön a baba... nincs peteerésem... menzeszem csak duphastonnal jön meg (8eve szedem) most epp a clostit probálom...valakinek tapasztalat ?
Sajnos ezek a dolgok összefüggnek, de nem mindig egyértelmű, hogy melyik az ok és melyik az okozat.
Alapos kivizsgálás kellene, nem elég a diéta+mozgás szokásos mantra (de az tuti kell). Hormonok, ultrahangok, endokrinológia, cukorterhelés, IR stb. Lehet, hogy a túlsúly csak tünete egy PMalulműködésnek pl, akkoraztán bármennyit diétázhatsz.
Pótcselekvés nálad az evés. Valami nagyon nincs rendben.
Mi lesz, ha terhes leszel és elmegy a baba? Vagy beteg lesz? Még többet eszel? A 150kg már korlátoz téged a teendők végrehajtásában, mert gondolom nem 2m magas vagy ehhez a tömeghez.
Ha láttál esetleg olyan műsort, élet 300kg felett, talán ez a címe, ott is kötelezik az embereket, hogy a lelki részével is foglalkozzanak, mert hiába a műtét, ha az étkezési szokásokon nem változtatnak.
Kérj segítséget! Kitartás!
A 150kg rohadt sok! Mondom ezt úgy, hogy én is túlsúlyos vagyok.
Ez nem 100, nem is 120kg hanem 150! :O
Nincs olyan, hogy nem tudsz fogyni. Ez akkora súly, hogy nulla szénhidrát és sok sétával is olvasnia kellene a kilóknak rólad! Ha nem, akkor neked komoly orvosi problémád van, mert akkor beteg vagy!
Egyébként basszus, a párod is hogy tud ekkora emberbe élvezni, hogy fér hozzád, de komolyan. Minden bántás nélkül, én bizony őt sem irigylem.
150 kg.. ne haragudj de hogyan szeretnél teherbe esni? Szerinted mennyire lenne normális átlagos nem rizikós terhességed?
150 kilósan szeretnél egy császárt bevállalni?
Ha meg nem vagy cukorbeteg most fix hogy az lennél.
Tedd magad rendbe fejben és testben majd azután akarj gyereket. Nem bántásból de 150 kilósan mit tudsz csinálni? Eltudod látni önmagad a gyermeked a háztartást mindent anélkül, hogy fulladnál segítségre lenne szükséged?
Nincs vérnyomás problémád? Szeretnél egy szívrohamot, 2 tipusú cukorbetegséget?
Azt 1 gyereketbis felkellene nevelni.. Nem csak a másodikat.
Elég sokat tudok, mivel 100 kiló fölött voltam én is, mikor kiderült az ir meg a pcos.
Ha ezek nincsenek igazolódva, és nem megy a fogyás mégsem a cukor meg a liszt kiiktatásával meg a mozgással sem, akkor komolyabb gond is lehet emögött a súly mögött.
Pajzsmirigy, agyalapi vagy mellékvese daganat is.
De ha szerinted paraszt vagyok, akkor paraszt vagyok.
Attól a 150kg marha sok és már undorító is!
Ezek szerint vannak alakok, akiknek ekkora súly bejön
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
A HPV-vel meg nem ajánlatos teherbe esni, kérdező.
Uh.
Sokkolt a 150kg,de a belinkelt kérdésed még inkább.
Engedd el ezt a gyerektémát és koncentrálj a saját magad, valamint a meglévő gyermeked életére. Biztos nagyon jó lehet neki az ordibálást, ku*zást, f*szopózást hallgatnia minden nap, és azt néznie, hogy az anyja egy két lábon járó infarktus :(
A gyermeked miatt (mert gondolom szereted) kérj mihamarabb segítséget és kezdj új életet.
Egyébként a szutyok kapcsolatod miatt zabálsz szerintem. Pontcselekvés
Így nem csodálom, hogy állandóan eszel.
Attól, hogy vállalsz másik gyereket, a kapcsolat nem lesz jobb.
És valószínűleg nem tudsz kilépni a bantalmazó kapcsolatból. Minek hagytad ott a másik pasit, aki kedves volt veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!