150 kilóssan lehetek terhes?
Van mar 5eves lanyom 8honap probalkozas utan jott össze akkpr voltam 110kg
Most vagyok 150... már több mint 1eve nem jön a baba... nincs peteerésem... menzeszem csak duphastonnal jön meg (8eve szedem) most epp a clostit probálom...valakinek tapasztalat ?

Csak azért lenne érdekes, mert ha a pasi nem akar gyereket, csak a kérdező azért, hogy hátha akkor jobb lesz, annak durva következményei lehetnek tekintettel arra, hogy eddig is volt feszültség, hát ha még egy újszülöttet is belevonunk...
Kérlek kérdező, nyisd ki a szemed. A párod verbálisan (nem vagyok meggyőződve róla, hogy csak úgy) bántalmaz. A lányod ezt mind látja. A bántalmazást, a kényszeres falási rohamokat, mindent. Ha magad miatt nem is látod értelmét, miatta szedd össze az életed. Még lehet rá esély, hogy normális élete legyen.

igy 150kilossan is siman meglovagolom a pasim
Te jó isten!
Milyen túrára jársz??? A boltba kilószám fehér kenyérért gyalog?

Ez komoly??? 150 kg vagy de te még pottyantanàl egyet hogy addig is hízz 20kgot?
Megdug valaki így??
Én 90 alatt vagyok, de eszembe nem jutna ilyen...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!