150 kilóssan lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Van mar 5eves lanyom 8honap probalkozas utan jott össze akkpr voltam 110kg

Most vagyok 150... már több mint 1eve nem jön a baba... nincs peteerésem... menzeszem csak duphastonnal jön meg (8eve szedem) most epp a clostit probálom...valakinek tapasztalat ?

2020. aug. 28. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
88%
Én nem bántani szeretnélek, hanem segíteni. Igaz, írta itt valaki, hogy 103 kilósan esett teherbe, de még az is jóval kevesebb, mint a 150 ha jobban belegondolsz. Egyik barátom kb ilyen kilósan kapott hirtelen szívinfarktust, és hirtelen meghalt, azt mondták, a kövérség miatt. Én azóta félek, és sikerült fogynom (96 voltam, 75-re), de a magasságomhoz még ez is sok, próbálok még fogyni. Ez az egészség oldala. A baba felőli oldal: a terhesség is általában nehezebben viselhető ilyen hatalmas túlsúllyal, arról nem is beszélve,hogy még jó eséllyel hízni fogsz (a babán kívül), persze,oda lehet figyelni, hogy ne hízzon valaki bálnává, de egy pár kiló akaratlanul is felkúszik. A szülés is nehezebb kövéren, anya engem 90 kilósan szült, és borzasztó nehezen tágult, emiatt jóval tovább tartott a vajúdás is. Kb ezeket tudom mondani... erős elhatározással és kitartással lehet fogyni ( sok mozgás, kevesebb kaja), ráadasul neked az első 10 kiló hamar lemenne, mert minél nagyobb a súly, annál gyorsabb eleinte a fogyás.
2020. aug. 30. 08:21
 62/75 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy off, de a pasid akár egyáltalán még egy gyereket? Az sem utolsó szempont lenne egy normális kapcsolatban...
2020. aug. 30. 09:25
 63/75 anonim ***** válasza:
89%
Igen, normális kapcsolatban.....
2020. aug. 30. 09:32
 64/75 anonim ***** válasza:
83%

Csak azért lenne érdekes, mert ha a pasi nem akar gyereket, csak a kérdező azért, hogy hátha akkor jobb lesz, annak durva következményei lehetnek tekintettel arra, hogy eddig is volt feszültség, hát ha még egy újszülöttet is belevonunk...

Kérlek kérdező, nyisd ki a szemed. A párod verbálisan (nem vagyok meggyőződve róla, hogy csak úgy) bántalmaz. A lányod ezt mind látja. A bántalmazást, a kényszeres falási rohamokat, mindent. Ha magad miatt nem is látod értelmét, miatta szedd össze az életed. Még lehet rá esély, hogy normális élete legyen.

2020. aug. 30. 10:11
 65/75 anonim ***** válasza:
86%

igy 150kilossan is siman meglovagolom a pasim

Te jó isten!

Milyen túrára jársz??? A boltba kilószám fehér kenyérért gyalog?

2020. aug. 30. 14:54
 66/75 anonim ***** válasza:
41%
Én is azt gondolom, hogy elkellene hagyni a gyógyszert, megpróbálni lefogyni és utána próbálkozni a babavállalással. Sosem értettem, hogy lehet 100 kilósra hízni. Terhességem alatt 10-12 pluszt szedtem fel, rendesen ettem, bár nem voltam veszélyeztetett, így a 37. hétig dolgoztam, utána sem pihengettem nagyon. Evvel a plusz 10 kilóval is nagyon rosszul éreztem magam. Tényleg próbálj meg lefogyni, vezess naplót, ne legyen otthon nasi, meg hízlaló kaja.
2020. aug. 30. 15:11
 67/75 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le a Yazio appot és egy nap vezesd a kalóriákat amiket megeszel. Szerintem meg fogsz döbbenni, azt is mutatja, hogy mennyi lenne az ideális ami a tested valós szükséglete.
2020. aug. 30. 15:20
 68/75 anonim ***** válasza:
100%
Hol a beígért fotó? Kiváncsi vagyok egy 150kg-os monstrum hogyan lehet csinos.
2020. aug. 30. 19:38
 69/75 anonim ***** válasza:
62%

Ez komoly??? 150 kg vagy de te még pottyantanàl egyet hogy addig is hízz 20kgot?

Megdug valaki így??

Én 90 alatt vagyok, de eszembe nem jutna ilyen...

2020. szept. 4. 02:18
 70/75 anonim ***** válasza:
52%
Nem őt dugják, hanem ő dugja meg az embert. Merne szerencsétlen ellenállni. Vagy ráülne vagy megenné őt is.
2020. szept. 4. 08:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!