Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Férfiak undorodtok a terhes...

Férfiak undorodtok a terhes feleségetektől?

Figyelt kérdés

Ez egy anonim oldal, szóval nyugodtan leírhatjátok az érzéseiteket.

Úgy érzitek, hogy addig amíg újra vékony nem lesz a barátnőtök addig nem vagytok képesek nőként nézni rá?

Sajnos mi babát tervezünk, én alapból vékony testalkatú vagyok, de a párom nem titkolja és ki is mondja, hogy amíg vissza nem fogyok terhesség után, addig nem fog kívánni, mert neki a vékony nők tetszenek...:( Olyan rossz ezt hallani, ezért kérlek bennetek hogy őszintén válaszoljatok, hogy ti is így éreztek?? Ez normális azoknál a férfikanál , akik kifejezetten a vékony testalkatú nőket szeretik?

2020. dec. 11. 23:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
65%

Magyarország köztudottan előkelő helyen van az elhízottak számában.

Ebből kiindulva kevés a vékony kismama, mégis férjük van és gyerekük fog születni. Vagyis nem csak a testalkat fontos.

Én 160/54 estem teherbe és szintén hátulról senki nem mondta volna meg, hogy terhes vagyok. A férjemet egyedül az zavarta, amikor intim pillanatban kezdett ficánkolni a hasamban. Nem ilyen "édes hármasra" vágyott . 😂

2020. dec. 12. 08:50
 22/34 anonim ***** válasza:
84%
Mi is babát tervezünk, az odafigyelés (étkezés) és torna ellenére is híztam pár kilót most a sok hormonkezeléstől és egyéb gyógyszerektől (sajnos spontán nem sikerül). Férjem viszont minden egyes nap elmondja milyen gyönyörű vagyok, imád úgy, ahogy vagyok. Nekem ez furcsa kijelentés amit leírtál. Tudja, hogy odafigyelek magamra, ha terhesség alatt fel is jön majd pár kiló tudja, hogy le is fogom adni, de azt is tudja, hogy közös vágyunk és ez néha ezzel jár.
2020. dec. 12. 09:06
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem őszinteség, hanem bunkóság. Tényleg sajnos, hogy gyereket tervezel egy ilyen alakkal. Gondolom gyereket szülni és nevelni jó leszel, ő meg majd megy a szeretőihez. Én átgondolnám a helyedben.
2020. dec. 12. 09:45
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Fura volt neki a hasam (ő már csak ilyen felfogású, tudom hogy ez se feltétlen normális hozzáállás), de végig nagyon kívánt, csak azért nem volt szex néha, mert voltak kisebb görcseim és féltettem a babát.
2020. dec. 12. 09:56
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lesz hosszú életű kapcsolat, hülye a férfi!!
2020. dec. 12. 10:48
 26/34 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Az en ferjem folyton kettyinteni akart volna. Egyébként nem muszaj meghizni. En egy kilóval könnyebben jöttem haza a kórházból, mint ahogy teherbe estem. Csak a hadaknak kellett visszahúzódni. Kb 2 hónap alatt meg is tette. Utána már csak izmot kellett erősíteni.

De! Azért basszus már ilyet mondani! Akkor szüljön ő ha ilyen nagy a szája aztan meglátjuk, hogy sikerul neki az alom alak megtartása...

2020. dec. 12. 11:35
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek ne haragudj Kérdező, nem akarlak megbántani de egy ilyen embertől én SOHA nem vállalnék gyereket... Közös gyermeket akar(tok), de azért ha terhesen terhesnek nézel ki akkor már nem leszel kívánatos..

Egy normális férfi tisztában van vele, hogy mivel jár egy terhesség, mert benne van a pakliban az is, hogy a szülés után soha nem lesz olyan alakod mint azelőtt.. Lehet a striák miatt örökké csíkos marad a hasad, lógni fog a bőröd és stb. ..

Egy olyan férfinak akinek annyira számít a külső, hogy egy kis élet kihordása miatt is visszataszítóbb leszel, szerinted mit fog gondolni a szülés utáni testedről?

Elhagy majd titeket a kisbabátokkal együtt mert már nem tetszik neki a tested?

Szerintem kétszer gondold át, hogy mit akarsz te ettől az embertől 😕

2020. dec. 12. 11:58
 28/34 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat..átbeszéltük, átvitatkoztunk a párommal ezt a témát. Az a lényeg, hogy nyilván eleve ahogy írta is valaki nem tudja milyen lehet egy terhes nővel lenni, nem tudja hogy fog ehhez viszonyulni, de ha 15 kilóval nehezebb leszek, akkor félő hogy, nem fog olyan kívánatosnak tartani mint most, mert a vékony nők tetszenek neki. Nyilván valahol érthető amit mond, és azért is kérdeztem, mert talán a férfiak valóban így látják, csak esetleg nem merik ezt így kimondani a feleségüknek. Azt mondta ugyanúgy szeretne, meg ilyenkor nem a szexualitás a fontos, hanem a gyerek, de hogy nem fog hazudni ha úgy van...
2020. dec. 12. 12:33
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ringasd magad ebben a hitben.
2020. dec. 12. 12:37
 30/34 anonim ***** válasza:
99%

#28!

Nem tűnik fel hogy a férjed pontosan ugyanazt mondta mint korábban csak valamivel szebb köntösben?

Ez a pasi nem téged szeret, hanem a tested és ez már nem fog megváltozni. El sem tudom képzelni hogy ilyen kapcsolatban legyek, nemhogy szüljek is neki... tudod, hogy a nők kb 70%-án (nem hivatalos statisztika, csak exhas) nyomot hagy a terhesség? Van aki megússza néhány csíkkal, vagy kicsit puhább hassal. De olyan is van akinek kb szó szerint tönkre megy a teste. Ha ne adj isten beleszaladsz ebbe akkor mi lesz? Elváltok? Mert csupa csík a hasad, a melled meg szoptatás után egy üres tejes zacsi?

Mind vállaljuk ezeket a lehetséges következményeket mikor gyereket vállalunk, hiszen ez genetikai lottó. Aztán ki jól, ki közepesen, ki nagyon rosszul jön ki a dologból.

Én pl terhesen egy dekát sem híztam cserébe szoptatás alatt meg úgy jöttek fel a kilók, hogy csak kapkodtam a fejem és nem is ettem másként. Rövid ideig szoptattam, a mellemet mégis megviselte, engem zavar de a férjem így is imád.

2020. dec. 12. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!