Férfiak undorodtok a terhes feleségetektől?
Ez egy anonim oldal, szóval nyugodtan leírhatjátok az érzéseiteket.
Úgy érzitek, hogy addig amíg újra vékony nem lesz a barátnőtök addig nem vagytok képesek nőként nézni rá?
Sajnos mi babát tervezünk, én alapból vékony testalkatú vagyok, de a párom nem titkolja és ki is mondja, hogy amíg vissza nem fogyok terhesség után, addig nem fog kívánni, mert neki a vékony nők tetszenek...:( Olyan rossz ezt hallani, ezért kérlek bennetek hogy őszintén válaszoljatok, hogy ti is így éreztek?? Ez normális azoknál a férfikanál , akik kifejezetten a vékony testalkatú nőket szeretik?
Jó, de még terhes se vagy, fogalmatok se lehet róla, valójában mit vált majd ki belőle, ha terhes leszel.
Én 168 cm és 45 kg voltam, amikor teherbe estem. Olyan szinten megszépültem a terhességtől, hogy az első 3 hónapban, amikor még semmi se látszott, tapadni kezdtek rám a pasik. Egy ügyfél elhívott randira a munkahelyemen, akkor megmutattam neki a gyűrűmet. Egy másik úgy elkezdett rám tapadni az utcán, hogy majdnem félni kezdtem, mert utánam rohant és mindenáron beszélgetni akart (látásból ismertem). Egy harmadik is utánam rohant és kezembe nyomott egy lufit a városban csak úgy, miután vettem nála egy doboz üdítőt. Biztos van olyan szép lány, aki napi 10 ilyet él át, de rám ez nem volt jellemző, általában mindenhol levegőnek néztek.
Én nagyon szép terhes lettem. A hajam megerősödött, a bőrömről elmúlt minden pattanás. Tényleg ragyogtam. Aztán ahogy elkezdtek feljönni a kg-ok, úgy lettem a szögletes, csontos lányból egyre formásabb nő. 18 kg-ot híztam, de hidd el, 168 cm-hez még 63 kg-al sem voltam dagadt. Szülés után azonnal lementem olyan 57 kg-ra, tehát kb. 6 kg ebből a baba és a víz, a méhlepény súlya volt. Olyan jól néztem ki ebben az időben, hogy volt volt olyan srác, aki az utcán leszólított annak ellenére, hogy babakocsit toltam, hogy annyira gyönyörű vagy.
Ja, a férjemet kihagytam. A férjemnek szülésfóbiája volt, ezt az ismerkedésünk elején megmondta. Mondtam neki, hogy nem baj, nekem is van. Viszolygott attól, ha terhes nőket látott képen vagy képet egy embrióról az anyaméhben. Azt kerek-perec megmondta, hogy szülésnél nem akar bent lenni és szerencsére én meg elképzelhetetlennek tartottam, hogy bárki is lásson engem olyan állapotban az orvosokon kívül.
De ezen előzmények után én is gondoltam rá, mi lesz, ha tényleg terhes leszek? Majd tőlem is viszolyogni fog? Hallottam már ilyet. De nagyon nem így lett. Volt egy könyvem, amiben az embrió fejlődését lehetett megnézni képekkel magyarázatokkal a terhesség összes napján. Minden nap együtt néztük meg, hogy épp aznap hogyan néz ki a kisbabánk. Az ultrahang volt a legszebb mozi, ahova valaha is elmentünk együtt.
Az első 3 hónapban nem fekhettünk le az orvos utasítására, de utána bepótoltuk. Őrületesen kívánt az egyre nőiesebb formáimmal. Én meg a szexet kívántam egyre jobban az alhasi vérbőség miatt. Igazából a 7. hónapig nagyon intenzív szexuális életünk volt. Utána egy egészségügyi probléma miatt már nem lehetett.
Szóval azért a képzelet és amikor benne vagy, az nagyon más tud lenni ám.
"sajnos mi babat tervezünk"
Ne haragudj, sajnos??
Nőként írom, nem szülnék egy ilyen alaknak! Hát nem képes felfogni, hogy egy terhesség mivel járhat?! A p*na kell csak neki, nem te, a személyed. Grat.
“Sajnos mi babát tervezünk”
Ezen nekem is megakadt a szemem. Amíg sajnos tervezitek addig talán nem kéne. Még egy pici aki valamiféle társadalmi nyomás hatására születne vagy mert kell a pasinak aki a génjeit hordozza és a nevét viseli. Ezt persze áldozat nélkül. Ritka felszínes embert fogtál ki.
Az én férjem is a vékony nőket szereti. Amikor megismerkedtünk, 170 centimhez 53 kg voltam. Ő mindig szerette, hogy kis pici cuki fekenek meg cicim van, nem szereti a nagyot. De amikor terhes lettem, s a végére felszaladtam 70 kilóig... Akkor is azt mondta, hogy cuki vagyok, s ugyanúgy kívánt, ugyanúgy szexeltünk a terhesség alatt végig. Most szülés után 61 kg vagyok, picit megviselte a testemet a terhesség, de őt ez nem zavarja. Sőt, hozza nekem a sütiket :D
Ha nem fogadna el így, simán elhagynám, nem lennék olyannal, aki rámnéz és esetleg undorodna tőlem plusz pár kg miatt..
Én elgondolkodnék a folytatáson!
Nekem alap dolog, ha a nő terhes, változik a teste. Ez a természet gyönyöre, ekkor csak úgy ragyognak a nők. Feleségem sem láttam sosem olyan szépnek, mint állapotosnak.
15kg-t hízott mire megszülte a fiunkat.
Szülés után a hasa csíkos volt, lógott, kialvatlan volt, larikás szemekkel nézett rám vagy fél évig. De számomra mégis gyönyörű volt, mert képes volt azt az áldozatot meghozni értem, értünk, a fiunkért, hogy a testét lelkét feláldozva egy család legyünk. Nálunk ez a súlyfelesleg csak erősítette a kapcsolatunkat.
Ha a férjed így gondolkodik, valószínű nem téged szedet, hanem csak a testedet. Ez elég gáz. És ha teszem azt, szülés után nem tudsz visszafogyni, elhagy? Lecserél egy vékonyabbra? Sok nő nem tud szabadulni a kilóktól... vagy elvárja, hogy a szülőszobából a konditerembe menj? Vagy teszem az, lesz egy betegséged, felszaladnak a kilók, akkor is képes lenne otthagyni?
Biztos nem alapoznék egy ilyen kapcsolatra. Nem hogy még gyereket is vállaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!