Amennyiben inszemináció után 14 nappal negatív a teszt, a progeszteron pótlást abba kell hagyni, hogy megjöjjön?
Figyelt kérdés
Gondolom egyértelműen igen, de mi van, ha később lenne pozitív. Ki mikor hagyta abba?2020. dec. 10. 09:48
61/79 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnálom! Én épp vizsgálatra várok, 5 nap vérzés után furcsa volt a fájdalom és az utóbbi 2 nap. Erős pozitívat teszteltem nem rég.
2020. dec. 26. 12:08
62/79 anonim válasza:
Szia!De jó!Akkor mégis babát vársz :)A vérzés miatt ne aggódj,másnak is megjön attól,hogy terhes csak a vérzés jellege más.A test emlékszik a menzeszre és azért "jön" meg.Remélem nem bajt jelez a vérzés.Drukkolok nagyon!Ha tudsz már valamit légyszi írdd már meg!Nyugi,ne stresszelj!Nem lesz baj szerintem!
64/79 anonim válasza:
Amúgy nekem nem jött meg 24-e óta.Már várom,mert ez nem egészséges.Jól bekavart a szabályos ciklusomba ez a progi kúp.Remélem 1-2 nap és megjön vagy Januárban így hogy folytassam a kövi inszemmel
65/79 anonim válasza:
A vér eredményed szerint pedig nem vagy terhes,én ezt már nem értem.Nekem ez magas!Vagy inszem utáni együttlétből foganhatott a babád és azért lehetett olyan kevés a Hcg-d vérből,én még erre gondolok.
66/79 A kérdező kommentje:
Hétfőn újra vérvétel. Mai 28,8. Szintén alacsony de pozitív. Orvos sem érti! Én sem :( ha csökken nincs teendő, ha nő akkor vissza kell menni.
2020. dec. 26. 19:28
67/79 anonim válasza:
Gratula!Drukkolok,hogy nőjön!Sok sikert :)
68/79 anonim válasza:
Megjött ma reggel hálisten,úgyhogy januárban folyt.köv!Írj,ha tudsz már valamit,én is írok velem mi a helyzet!Ne idegeskedj.Sikerülni fog
69/79 A kérdező kommentje:
Örülök hogy úgymond "jól alakulnak" a dolgok és januárban újra folytathatod:) Biztosan minden rendben lesz! Nálam úgy tűnik inszem nem sikerült de kb 1 - 1,5 hétre rá spontán teherbe estem, nem tudni ez hogy lehetséges...meg barmi lehet. Izgulok, mert vérzek most is.
2020. dec. 27. 12:17
70/79 anonim válasza:
A vérzés nem túl jó...Mennyire vérzel?Barnázol vagy rendesen úgy,mint a menzeszkor?De persze lehet bármi,tudod a terhesség kezdete nagyon bizonytalan,de a 28.8-as Hcg azért elég bíztató :) Igen,az a fura nekem is hogy hogyan lettél inszem után terhes mikor ovulációt betájolva csinálják.De lehet előtte,mármint ovu előtti együttlétből fogantál meg mivelhogy a spermiumok bevárhatták a petesejtet.Inszem utáni teherbeesés kicsit fura,bár nem lehetetlen.Max.lehetett egy extra ovulációd(ami ritka,de nem lehetetlen)vagy nem tudom.De mondjuk 4,1-ről szépen feljött 28,8-ra ami jó,tehát a beágyazódás elvileg megtörténhetett.Szerintem nem lesz gond,marad a baba :)Ne idegeskedj!Drukkolok,hogy sikerüljön igazán!Írj majd ha már tudsz valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!