Amennyiben inszemináció után 14 nappal negatív a teszt, a progeszteron pótlást abba kell hagyni, hogy megjöjjön?
Figyelt kérdés
Gondolom egyértelműen igen, de mi van, ha később lenne pozitív. Ki mikor hagyta abba?2020. dec. 10. 09:48
31/79 A kérdező kommentje:
Megjött az eredmény. 4,1 Ui/l. Referencia 38 - 8800
:,( holnap hívom az orvost
2020. dec. 17. 20:01
32/79 A kérdező kommentje:
IU/L *
2020. dec. 18. 07:27
33/79 anonim válasza:
Szia!Ez a Béta Hcg szintje a véredben?Bocsi,de ez nagyon kevés :(
34/79 A kérdező kommentje:
"Sima" Hcg van írva a papírra.
2020. dec. 18. 10:25
35/79 anonim válasza:
Az mindegy szerintem.Kíváncsi vagyok mit mond holnap az orvos,de ez elég alacsony
36/79 anonim válasza:
20 alatt el sem indult, ez most nem sikerült. Sajnálom. :(
37/79 anonim válasza:
A hő emelkedését pedig a progeszteron pótlás okozza. Stimulált ciklusban mérünk hőt, mert nem releváns.
38/79 A kérdező kommentje:
Viszont ma reggel teszteltem 10-es érzékenységűvel és ezen már jobban látszik a 2. csík, egyértelműen rózsaszín, bár halvány. Nem értem:(
2020. dec. 18. 10:35
39/79 anonim válasza:
Muti a képet róla.Lehet akkor,hogy kémiai terhesség?
40/79 anonim válasza:
Igen,a progi csinál hőemelkedést tudom.Nem is gondoltam másra,mert utána koppanás a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!