Progesterone exeltist hüvelyen keresztül?
Figyelt kérdés
Dokim kifejezetten így kérte, mondta, tudja, hogy mindenhova az van írva, hogy csak szájon át, de az új kutatások szerint sokkal jobb a hatása hüvelyen keresztül, nagyon bevált így. Én hiszek neki, csak volt-e valaki még hasonló szituációban? Most a ciklus 2. felében csak progeszteron, jövő hónapban Closty, inszem, és progeszteron. Kicsit tartok ettől az egésztől. Férjem katonái kicsit kevesen vannak...nekem meg rövidek a luteálisaim, de elvileg a tüszőéréssel nincsen gondom. Tapasztalatokra lennék kíváncsi, van már egy gyermekünk, de a testvér nem akar jönni.2017. okt. 30. 13:44
1/4 anonim válasza:
Bàrmennyire hihetetlenül is hangzik, ez így van.Én is így voltam, nekem is ott kellett alkalmaznom. Pár alkalommal bejött, aztán elkezdett csípni, így abbahagytam.
2/4 anonim válasza:
Ez igaz, hogy hüvelyben jobban felszívódik. A mellékhatás is elvileg kevesebb úgy.
Nekem terhesen szájon át kellett szedni és az elején nagyon szédültem bevétel után 1-2 órán keresztül.
Egyébként így is teljesen hatásos volt nekem.
3/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Igaz, nem mai a kérdés.
Azt szeretném kérdezni,h a szédülés elmúlt, vagy a szedés alatt végig fenn állt?
Mennyit szedtél belőle?
Köszönöm ha válaszolsz!
4/4 A kérdező kommentje:
Szia! 1 nap szájon át vettem be, azt éreztem be vagyok rúgva, borzasztó volt. Hüvelyen keresztül semmi mellékhatása nem volt!!!
2018. jún. 15. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!