Amennyiben inszemináció után 14 nappal negatív a teszt, a progeszteron pótlást abba kell hagyni, hogy megjöjjön?
Figyelt kérdés
Gondolom egyértelműen igen, de mi van, ha később lenne pozitív. Ki mikor hagyta abba?2020. dec. 10. 09:48
51/79 anonim válasza:
Én szobabiciklizem itthon mióta nincs kondi terem és ez segít elterelni a gondolataimat az inszemről.50-70 perceket tekerek 100 watton,utána nyugis vagyok :)
52/79 A kérdező kommentje:
Igen én is tornázgatok (óvatosan). Muszáj valahogy elterelni.
2020. dec. 18. 13:51
53/79 A kérdező kommentje:
Ma reggel ugyanolyan teszt erősebb 2. csík... Nem értem!
2020. dec. 19. 08:27
54/79 anonim válasza:
Szia!LH szinted csinálja vagy nem tudom,de biztos nem baba
55/79 anonim válasza:
Vagy menj a dokidhoz uh-ra,ha attól megnyugszol
56/79 anonim válasza:
Ne tesztelj,mert csak idegesíted magad.Ezt nagyon megtanultam
58/79 A kérdező kommentje:
Nem, abba hagytam. Tudom, a véreredménynek kellene hinni.
2020. dec. 19. 10:41
59/79 anonim válasza:
Igen,pont ezt akartam írni.Ha a Hcg alacsony akkor nincs terhesség.Ha a vérvétel nem lett volna én is azt hinném,hogy sikerült.Nekem nem lesz vérvétel,otthon teszt aztán ennyi.16.napot kivárom,ami 26-án van.
60/79 anonim válasza:
Szia Kérdező!Ma teszteltem egy szép negatívat,úgyhogy a progit abbahagytam,hogy meg tudjon jönni végre,mert már 2 napja elég kellemetlen volt,mert éreztem,hogy meg akarna jönni csak a progi nem engedi.Jövőre biztos sikerülni fog Neked is és Nekem is :)Boldog Karácsonyt és Sikeres Új Évet Kívánok Neked és a családodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!