Lenne egy kérdésem. Szerintetek a progeszteron pótlás (inszeminációt követően CRINONE 80 mg/g hüvelygélt, /progeszteron/ írt fel az orvos), okozhat-e menstruáció késést?
Persze.
Van, akinek csak akkor jön meg, mikor abbahagyja.
Sajnos ez a legtöbb nőnél ilyen. Mondjuk pozitívum, hogy szépen hasznosítja a szervezeted a progit.
Nekem nem csak alacsony magamtól a progiszintem, de pótlás mellett is ugyanúgy megjön a mensi, mintha nem is szedném. :(
Tévhit, hogy a progeszteronpótlástól nem jön a mensi. Megjön. Nekem volt 4 inszeminációm abból háromnál kaptam progeszteront. Mindig megjött időben, sőt még a pecsételésem is megmaradt. Modt volt a 4. inszem, kaptam hüvelyi progipótlást ma kellene vagy holnap megjönnie, de egyelőre semmi jele. 25-26 napos ciklusaim vannak. Semmi hasi érzés, néha fél órákra mindjárt megjön érzésem van. Erős hányingerre ébredtem ellenben éjjel 3kor.
Tavaly volt mióma műtétem két hónapig kaptam progeszteront. Műtét előtt és műtét után, hogy ne vérezzek annyira. A doki azt mondta, ugyanúgy meg fog jönni, de reléljük gyengébben, hogy elviselhető legyen. Így is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!