Amennyiben inszemináció után 14 nappal negatív a teszt, a progeszteron pótlást abba kell hagyni, hogy megjöjjön?
Figyelt kérdés
Gondolom egyértelműen igen, de mi van, ha később lenne pozitív. Ki mikor hagyta abba?2020. dec. 10. 09:48
21/79 anonim válasza:
Majdnem tuti,hogy nekem nem sikerült,nagyon úgy érzem
22/79 A kérdező kommentje:
Én is ugyanígy éreztem. Nekem inszem napján erősen görcsölt és kicsit véreztem is. Te miből érzed? Sajnos a képen nem sok minden látszik, de megpróbálom.
2020. dec. 17. 14:42
24/79 anonim válasza:
Ha nagyon megnézem mintha lenne ott valami,de nagyon nagyon halvány.Lehet csak száradási csík vagy ki tudja mi az.Csak olyan megérzésem van,hogy nem sikerült a harmadik se.Meg előtte én szurikat kaptam és úgy éreztem a repesztő előtt már megtörtént az ovu és rá 2 napra volt meg az inszem.Így meg már a petesejt nem élt,mert csak 24 óráig lehet megtermékenyíteni.De lehet,hogy én ereztem rosszul,nem tudom.Még a tesztig a progi kúpot használom.2 napja este amúgy elég durva hőemelkedésem volt,meg is ijedtem,hogy le fogok betegedni mert másnap időpontom kozmetikushoz,de reggelre elmúlt és azóta sincs semmi.Biztos átment rajtam valami,de nagyon fura volt az bíztos,vagy a progi kúp csinálta még arra gondolok
25/79 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom a beágyazódás egyik egyértelmű jele a hőemelkedés! Drukkolok:)
Igen, lehet száradási csík.. nem élem bele magam, holnap megjön a vérteszt eredménye és okosabb leszek.
2020. dec. 17. 14:55
26/79 anonim válasza:
Igen,lehet hőemelkedés a beágyazódás jele,de nekem 10-én csinálták az inszemet és 14-én volt ez a hőemelkedés,ilyen gyorsan nem ágyazódik be én úgy tudom.Kell neki 5-6 nap kb.mire elkezdődik és 10-12 napra fejeződik a tankönyvi adatok alapján,dehát ki tudja.Nem élem bele magam én se,mert utána rossz a koppanás.Köszi,hogy drukkolsz kedves vagy :)Remélem sikerül mind a kettőnknek!
27/79 A kérdező kommentje:
Én is bízom benne. Majd te is írd meg:)
2020. dec. 17. 15:12
29/79 anonim válasza:
Sajnos én nem látok semmit a teszten.
30/79 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valószínű száradási, már inkább szürke.
2020. dec. 17. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!