Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akiknek már több éve nem...

Akiknek már több éve nem sikerül a baba, hogy viselik lelkileg?

Figyelt kérdés
Több vetélés után, ha a lombik sem sikerül. Hogy vagytok lelkileg? Mi egy éve próbálkozunk, most vetéltem el, és nagyon rosszul vagyok, félek attól, hogy sosem lehet gyermekem :(
2020. nov. 23. 08:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Néha nehezen, néha könnyebben. Most megint jól érzem magam, mert úgy néz ki, hogy januárban már mehetünk lombikra (persze még előtte lesz egy kontroll OGTT, IR-es vagyok). De pl amikor az előző kontrollon láttam, hogy még nem rendeződött az IR, nagyon magam alatt voltam. Reménykedtem benne, hogy az idén még belefér egy lombik, de sajnos még nem. Most megint reménykedünk, remélem, hogy most már nem fogunk megint koppanni.
2020. nov. 23. 22:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
nehezen...
2020. nov. 24. 10:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Most egész jól vagyok. Nekem az első 3 hónap volt borzasztoan nehéz. Azóta hozzászoktam. A napokban tudtuk meg mi volt eddig a probléma...Ugy hogy most jól vagyok. Jön majd ha jönni akar.
2020. nov. 26. 20:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok.

Mint írta félig jelen. Most is vérezgetek meg görcsölök. De remélem ő marad velünk.

2020. nov. 26. 21:01
 15/16 A kérdező kommentje:
13-as, és mi volt a probléma?
2020. nov. 27. 07:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe IR.
2020. nov. 27. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!