Hogyan lehet bírni lelkileg, hogy hónapról hónapra nem
sikerül a baba?
Figyelt kérdés
A 3. próbálkozós ciklusunk volt ez, tudom még egyáltalán nem olyan sok idő, engem mégis elkeserít. Nem értem miért van ez, miért érdemeljük ezt a többszöri sikertelenséget? :( Azt mondják, el kell lazulni, a többedik sikertelenség után elég nehéz...
2015. aug. 19. 21:10
1/10 anonim válasza:
Mert rágörcsölsz...
2015. aug. 19. 21:12
2/10 anonim válasza:
Nekünk ez a 24.-ik próbálkozós ciklus. Az első pár hónapban fel sem vettem, aztán kicsit rágörcsöltem, majd 1 év után rájöttem ez nem lesz egyszerű menet és így nem lehet élni hogy állandóan kesergek. Azóta már sok kivizsgáláson voltunk, egyelőre nem találtak semmi bajt. Úgy vagyok vele hogy egyszer sikerülni fog, nem kattoghatok ezen egész nap. Próbálom félre tenni ezt a témát... 3 hónap után aztán tényleg nem kellene elkeseredned, a fél év teljesen normális egészséges pároknál is, szóval nyugi!
2015. aug. 19. 21:16
3/10 anonim válasza:
Sajnos nehezen. Mi 2 éve várjuk már. Próbálok nem gondolno rá de nekem se megy. Próbálok arra gondolni, hogy amikor itt lesz az ideje, jönni fog, de én is minden hónapban elkeseredek. Remélem neked hamarosan összejön. Drukkolok. 😊
2015. aug. 19. 21:16
4/10 anonim válasza:
A kakassal minden rendben van ?
2015. aug. 19. 21:24
5/10 anonim válasza:
Szia, ha még nem voltál, menj el egy meddoségi centrumba, és mondd azt, hogy már egy éve próbálkoztok (tolem legalábbis nem kértek semmilyen papírt, se hogorbét, se semmit, beutaló sem kellett), hogy vizsgáljanak ki. Ha van oka annak, hogy nem jon a babó, az jobb ha elobb derul ki, mint utóbb.
2015. aug. 19. 21:46
6/10 anonim válasza:
3 hónap még bőven belefér, ha makkegészségesek vagytok is. Szerintem nagyon türelmetlen vagy. Ha majd lesz, a gyerekhez is türelem kell. Miért érdemeljük? Máris sajnálod magad? Mások éveket várnak babára. Nekünk négy év után lett, és nem voltam idegroncs. Mondjuk egy év próbálkozás után már vizsgálatra mentünk, és tudtuk, mi lehet a gond, de három hónap után még eszembe sem jutott kétségbe esni, vagy valami. Megjött, és kész. Vagy ennyire megváltozott volna a világ...?
2015. aug. 19. 22:01
7/10 anonim válasza:
ez össz vissz 3 darab peteérés, 3 alakalom ez semmi
2015. aug. 20. 00:34
8/10 anonim válasza:
Kb. fél év után volt pár rosszabb hónap, amikor elkeseredtem, aztán túltettem magam rajta, és végül szinte meglepődtünk, mikor másfél év után nem jött meg. :) Az első pár hónapban csak a szabadságot élveztem, hogy nem kell védekezni, nagyon kényelmes volt több évnyi óvszerhasználat után. :D Akkor még eszembe se jutott napokat számolgatni.
Ez nem akarás kérdése, nem lehet így hozzáállni, mert kikészíted magad. Végül a másfél év alatt kétszer teszteltem, mindkétszer késett pár napot. Az első negatív volt, a második pozitív. :)
2015. aug. 20. 07:54
9/10 anonim válasza:
Hat nektek legalabb van eselyetek. En azt nem birom, hogy mar harom honapja nincs meg peteeres sem. Semmi esely. :( :( :(
fel a fejjel! Neked legalabb ket het mulva ujra peteeresed lesz. Es mi van azokkal, akiknek csak egy ketto van fel eveken keresztul vagy akar egy even keresztul.
Ossze fog jonni nyugi! Ket het nem olyan hosszu ido. 3 honap remeny nelkul mar az. :(
2015. aug. 20. 10:03
10/10 anonim válasza:
Nekem minden terhességem összejött elsőre, de a 2. és a 3. elment az 5. héten, most újra pozit teszteltem, de nem felhőtlen az öröm, mert aggódok. Sokkal inkább a negatív teszt mint a vetélés! Fel a fejjel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!