Akiknek már több éve nem sikerül a baba, hogy viselik lelkileg?
Gratulalok neked elso nem mindenki ilyen szerencses sajnos.
Mindenki rosszul viseli hidd el,lekileg osszetor mindenki
Félig jelen mert úgy néz ki most sikerült. De nem szeretném elkiabálni 5hetes vagyok. 2év után jön a tesó (3 és fél éves a fiam). Persze a 2 év alatt elment 3 az 5-7hét környékén.
Nagyon nehéz volt. Az első előtt is mentek el babák. De nem adtuk fel. Sok sikert mindenkinek.
Tudom, hogy könnyű mondani, de sokat segít az elengedés, elfogadás (persze ha nincs komoly eü ok a háttérben).
Utolsó példájáról jutott eszembe.
Nekünk a harmadik nem jött évekig, de mivel volt kettő egészséges szép gyerek, nem éltük meg tragédiaként, persze ott volt, hogy azért olyan jó lenne, néha kiborultam, vártam minden hónapban hátha most...
4 év után aztán átfordult valami.
Egyre nagyobbak, önállóbbak voltak a gyerekek és megfogalmazódott bennem, hogy ennyi volt. Akar a fene újra terhes lenni, amúgy is"öreg"vagyok már ehhez(35), ha eddig nem jött, már nem is fog stb.
Elajándékoztam az 5 zsák ruhát, pelenkázót, babakocsit, kiságyat, babajátékokat, mindent.
2 hónap múlva terhes lettem 🤭
8-as vagyok: igen én is többször hallottam ezt a "csodás" mondatot, hogy "engedd le", "ne stresszelj rá". Nálunk ez nem működik, amit írsz az egészségügyi probléma miatt. Többféle gyógyszert is kapok ha megy a stimuláció. Nehéz volt elengedni, hogy természetes úton nem sikerül a baba. De ezzel már tisztában vagyok, legalább ilyenkor nem stresszelek, hogy vajon sikerül e. Mert tudom, hogy nem fog.
Egy hete anya szájából hangzott el az a mondat, hogy el kéne engednem valahogy ezeket a vetéléseket. Szeptemberben volt a 2.-nak a műtéte. Tehát még azért nem olyan régi eset. Hát nem mondtam akkor neki, de eléggé kiakadtam. Csak annyit mondtam, hogy "te nem tudod milyen érzés". Neki kb azonnal összejött a 3 gyerek. Aki elvetél valaha, az szerintem úgyis aggódni fog a terhességénél. Meg szerintem egy lombikosnak ne mondjunk ilyet, mert ott már sok idő is eltelt, és lehet sok probléma van.
Gratulálok 9-es, hogy sikerült végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!