Nektek hogy sikerül lelkileg talpra állni a sokadik hónapi kudarc után?
Azt nem írtad mióta probálkoztok, mi már kicsivel több mint egy éve. Elmentünk már pár vizsgálatra férjemmel minden rendben van nekem még van hormonvizsgálat meg átjárhatósági. Lehet nem is Veled van a baj, ne érezd magad annak. Ha még nem voltatok orvosnál menjetek el.
Mi is nehezen éljük meg, de mióta nem görcsölünk a témán sokkal könnyebb. Ezért nem szabad, hogy rámenjen a házasságod, kicsit lazulj el és bár nehéz ne ezen járjon folyton az eszed.
Én nem vagyok ebben a helyzetben, de vannak ismerőseim, akik hasonló cipőben jártak.
4,5 és 11 év után lett spontán gyerekük, amikor már nem is gondolták, hogy ez még lehetséges.
Csináljatok sok közös programot a férjeddel, aminek semmi köze a gyerekekhez, keressetek közös hobbit, elfoglaltságot, szeressétek egymást szabadon, és egyszer csak beköszön a gólya.
Kitartást Nektek!
Sajnos, tudom mit érzel.
Lassan 3 éve, hogy próbálkozunk a babával. Mindketten rendben vagyunk, és mégsem sikerül. 3 inszemináción vagyunk túl, eredménytelenül.
Lassan már beleőrülök én is a sok sikertelenségbe. Ráadásul két barátnőm is szült az utóbbi hetekben, így még többet gondolok a babára. Nagyon nehéz, lelkileg teljesen kiégtem.
De próbálok erőt gyűjteni és újra felállni és bízni abban, hogy nekünk is sikerül.
Egy ismerősöm ajánlott egy kineziológust, most megpróbálom az ő segítségét kérni. Nagyon feszült vagyok folyamatosan, lehet, hogy ez is akadályozza a teherbeesést.
Milyen vizsgálatokon vagy túl eddig?
Sziasztok!
Már jó párszor leírtam az én trükkömet.
Röviden: 3 év , 2 sikertelen lombik , egy átjárható petevezetővel spontán lettem terhes.
Mitöl: Szabó Gyuribácsi féle babváró csomag!
Nem hittünk benne, csak ittuk hüségesen!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
én is ki voltam már borulva. Előttevaló hónapban például sírógörcsöt kaptam.
Sokan isszák már és remélem sok kisbab fog születni.
Egy nagyon boldog 21 hetes kismami.
Sziasztok!
Mi az, hogy minden rendben veletek? Milyen vizsgálataitok voltak?
Mi több, mint 3 éve próbálkozunk, volt pl. HSG-m, mégis volt összenövés az egyik petevezetékemben, mint később kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!