Lombikozók! Eljött valamikor a pillanat amikor lelkileg már nem bírtátok, és szakember segítségét kértétek?
Nagyon nehéz megbírkozni annak a gyermektelenséggel aki mindennél jobban vágyik egy kisbabára.
Bizony ebben a környezet sem mindig képes megfelelő támasz lenni,inkább jellemzőek a tévhitek,pusmogások megnehezítve ezzel a gyermektelen pár életét.
Sokszor éreztem,hogy nem bírom tovább amit a sors rám mért,hogy miért pont nekem nem lehet gyermekem,de a sorstársaktól és a legközelebbí hozzátartozóktól,leginkább a férjemtől mindig megkaptam azt ami továbbsegített.
Az én utam végül az örökbefogadás lett,amit egyébként nagyon sokáig hárítottam,mindez sok-sok lombik után,melyek között volt olyan aminél a félidős terhességnél is továbbjutottam.
Kívánok Neked mielőbbi sikert és addigis kitartást,mert ezt másképp nem lehet,újra és újra fel kell állni és végigmenni az utadon ami a babátokig elvezet.
Én meg ezt megkönnyeztem.........
Mi is most léptünk erre az útra nemsoká a lombik következik. Ezért érdekelnek engem is az ezzel kapcsolatos kérdések.
Le a kalappal az első válaszoló előtt!!!!
Neked pedig kitartás és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!