Lombikosok segítségét várom?
most volt az első lombikom nagyon vártam nagyon reménykedtem de sajnos nem sikerült a hcg-m 10,3 lett azt mondta a doki hogy ez kevés egy terhességhez viszont menjek kontrollra mert ha emelkedett a szint akkor méhen kívüli terhesség is lehet nagyon félek de remélem nem lesz. Ti a beültetés után hogyan "pihentetek" okosabb szeretnék lenni a második lombikra. inzulin rezisztenciám is van arra tudtok ajánlani egy jó endokrinológust?
köszi
Az inzulinrezoszetenciád nem volt kezelve az első lombik előtt?
Helyileg hol keresel endokrinológust?
Én hasonló cipőben jártam, bár beültetés után 2 héttel több volt a hcg-m, sajna méhen kívüli lett. De rossz a jóban, hogy valami elindult, csak rossz helyen, és a rossz petevezetékemben többet nem akad el a baba, legközelebb sikerülni fog:).
Szia! Én csak minimálisan pihentem. Csak az első 3 napot. Utána sem eröltettem meg azért magam. De tettem-vettem. 2 lombikom volt és egyik sem sikerült. A másodiknál már egy hét után véreztem, és éreztem is egyböl, hogy nem fog sikerülni.
De utána spontán kismama lettem. egy 17 hetes kismama!
A fene se tudja, min múlik. Nekem 6 stimulációm volt, az utolsó beültetésnél annyi mindent másképp csináltam, mint előtte, hogy nem tudom melyik vált be, sőt, az sem biztos, hogy ezeken a változtatásokon múlt. Azért leírom, hogy mi mit csináltunk.
1. Másfajta szurit kértem a dokitól, régebbi, nem olyan tiszta, és olcsóbb is volt így.
2. Gyuri bácsi babaváró teáit használtuk, már jóval lombik előtt kezdtük, a 3. lépés volt a stimulációval egy időben.
3. Leszívástól kezdve nagyon sokat feküdtem, hogy hamarabb regenerálódjak, hátha "szívesebben" ágyazódik be az embrió! Beültetés után szigorú fekvés, csak a fontos szükségletek elvégzése miatt keltem fel.
4. Már a kezelés előtt megpróbáltam "elhatározni", hogy ezúttal sikerülnie KELL!
5. Az étrendemből kizártam az E adalékokat. Tudom, nem mind méreg, de mivel nem ismerem ezeket, ezért amiben volt, azt inkább nem ettem. Pl: semmiféle felvágottat, konzervet nem ettem!
Hát ennyi, sok sikert a következőhöz!
35+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!