Lombikosok segítségét kérném! Tényleg fél évet kell várni?
Minden hormonom rendben van, mégis a 3. inszem sem sikerült. a doki azt mondta, a lombik lenne a megoldás. Csinálnak stimulálás nélkül is lombikot? Mert nekem van rendesen peteérésem. És tényleg min. fél évet kell várni, h bekerüljünk a programba?
Segítsetek légyszi, eléggé kétségbe vagyok esve!
Köszi a gyors válaszokat!
Azt tudom, h minél több petének kell lennie, de van olyan is, h csak gyógyszerrel stimulálják a peteérést, nem tömnek tele mindenféle hormonnal?
És újra végigcsináltatják velünk az összes vizsgálatot, ami megint több hónapba belekerül?
És van olyan hely, ahová bekerülünk előbb, ha fizetünk érte?
Te jó ég!Ilyeneket nem tudok. Sajna az eredményeim régebbiek egy évnél!
Máshol nem csinálnak lombikot csak a Kaáliban?
És ha mondjuk most kitalálnánk, h szeretnénk menni, akkor lehet, h már a következő hónapban mehetnénk?
"van olyan is, h csak gyógyszerrel stimulálják a peteérést, nem tömnek tele mindenféle hormonnal?" Olyan gyógyszereket kapsz, amikben hormonok vannak. Ez van, a peteérést Algopirinnel nem lehet stimulálni.
Mielőbbi babásodást kívánok!
Ööö... gyógyszertárban dolgozom...
A BMC-ben is csak az inszemig csinálják én úgy tudom.
Köszi a hasznos válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!