Nektek hogy sikerül lelkileg talpra állni a sokadik hónapi kudarc után?
Sziasztok!
Mi is 2 éve próbálkozunk a Babával (első lenne).
Tavaly terhes is lettem, de fejlődési rendellenesség miatt félidősen meg kellett szülnöm... :(
Most már újra próbálkozunk, de folyamatosan attól rettegek, hogy újra beteg lesz a Baba. Én ezért mentem kineziológushoz. Eddig egyszer voltam, most hétfőn megyek újra. Nekem nagyon tetszett!!!! Nem mondom, hogy már nem jutnak rossz dolgok az eszembe,de jelentős eredményeket értem el szerintem egy alkalommal is! Alig várom, hogy megint menjek! :-) Én nagyon ajánlom mindenkinek a kineziológust!!!!
Minden értéked rendben van, egy a bajod, azt hogy keményen stresszelsz. Tapasztalatból mondom... Nyugodj meg, kapcsolj ki, és össze fog jönni. A "gyerekgyártó" együttléteket meg felejtsétek el, abból nem lesz baba.
Még annyit, hogy gondolkozz el azon, hogy szeretnél-e gyereket a férjedtől. A tudatalattid megmondja az igazat. Nem egy esetet láttam már, ahol a hölgy pár hónappal a válás után esett teherbe az új partnerétől. Ennyit számít a lelki oldala.
Szívből remélem, hogy össze fog jönni, de ehhez tényleg nem szabad stresszelned.
Sokan bizony csak a vizsgálatokban, a nyugati orvoslásban, a gyógyszerekben hisznek.
Én "véletlenül" lettem terhes, nem tartottam meg, és utána 10 hónapig nem volt menstruációm. Az orvosom próbálta gyógyszeresen beállítani, sikertelenül. Ezután elmentem egy másik nőgyógyászhoz, aki mondta, hogy semmi bajom nincsen, csupán lelki gátak okozzák a vérzés kimaradását. Kineziológushoz küldött. Az oldás után 3 héttel megjött a menszim. Most hétvégén kéne megint megjönnie, és érzem , hogy meg is fog. Azelőtt 10 hónapig semmit nem éreztem.
Szóval én nagyon ajánlom, hogy keress fel egy jó kineziológust, aki segít kideríteni, hogy miért nem fogansz meg. Ha kell segítség, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!