Szerintetek mennyi esélye van egy nőnek teherbe esni a sokadik (kb 6-7) sikertelen inszemináció után?
Köszi a válaszokat.
Egy barátnőmről van szó, nagyon szeretnének babát már évek óta, de nem jön össze. Nagyon sajnálom őt, de remélem hogy sikerül még.
Nem értem, miért csináltattak végig velük ennyi inszemet. Nekem a második után felajánlották a lombik lehetőségét, tekintettel a koromra. Én akkor voltam 40. Sajnos már kettőn túl vagyunk, de még nem sikerült. Viszont az első lombik előtt, és a kettő között volt két spontán babánk, de nem maradtak velünk. Először vetélés, másodszor missed ab a 9-ik héten. A kettő között derült ki, hogy IR-em van, valószínűleg ez volt az oka. :-(
Ha erre még nem vizsgálták a barátnődet, talán érdemes lenne, mert kezeletlenül nem sok esély van a babára, még lombikkal sem. A kora miatt még nyugodtan lehet babás, ha a hormonjai még rendben vannak, és nincs olyan betegsége, ami ezt megakadályozza. De érdemes lenne kivizsgáltatnia magát teljesen, hogy ne fölöslegesen turbózzák, mert úgy kifut az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!