Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van még valaki, aki kb. egy...

Van még valaki, aki kb. egy éve próbálkozik, de sikertelenül?

Figyelt kérdés
Hogy élitek meg? Szedtek valamit, ill. készültök orvoshoz? Azt veszem észre, hogy valakinek vagy rögtön sikerül, vagy aztán évekig tart :(

2020. okt. 8. 08:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Én is ezt vettem èszre, ezért nem is várnék tovabb 1 év után. Söt, ki sem vartam volna az egy évet.

Most már indulj el orvoshoz.

2020. okt. 8. 08:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Még nincs egy éve, kb. 9 hónap. De nagyon gyorsan telik...novemberben készülök orvoshoz.
2020. okt. 8. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
Nem szedtem semmit, élveztük egymást és vártunk.
2020. okt. 8. 09:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi 1 év után mentünk orvoshoz. Mindketten rendben voltunk, semmi probléma nem derült ki.

Összesen 1.5 évet vártunk a lányunkra.

2020. okt. 8. 09:50
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Mi fél év sikertelenség után gondolkodtunk el azon, hogy orvoshoz kéne fordulni. IR gyanú fenn állt már egy ideje, a menstruációs fájdalmaim is lehetetlenül erősek voltak. Jól tettük hogy mentünk, kiderültek problémák. Meg azzal sem árt számolni, hogy magánban is kell azért várni az időpontra.

Egy év után jártunk sikerrel, most még várandós vagyok.

2020. okt. 8. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
5. Válaszoló, az ÍR okozta a görcsöket is?
2020. okt. 8. 13:13
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Mi most járunk a 10.hónapnál és ebben a hónapban megyünk dokihoz. Feleslegesnek tarjuk kivárni az egy évet. Én is azt vettem észre valakinek vagy fél éven belül össze jön vagy több év. Most derüljön ki ha valami nincs rendben. Amúgy nekem azóta fel is borult a ciklusom így egyébként is menni kéne.
2020. okt. 8. 15:02
 8/11 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló, 5-ös vagyok

Az IR végül nem állt fenn, csak a gyanú, illetve ki tudja hogy várandósság után mi lesz, mert GDM-es lettem.

A görcsök pontos okára nem derült fény, de arra igen, hogy a hormonszintjeim nem megfelelőek, hiába volt normálisnak látszó a ciklusom. Így esetünkben úgy gondolom, hogy teljesen indokolt volt orvoshoz fordulni, mert volt problémám.

2020. okt. 8. 15:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen normális volt a ciklusom (uh-n a sárgatest is látszódott mindig), mégis IR-em van, és a pajzsmirigyem sem százas, arra is kapok kezelést. Most olvastam egy pár hozzászólást, és első konzultációra ilyen novemberi/decemberi időpontokat írtak. Szerintem jelentkezzetek be, ki tudja, hogy mikorra kaptok időpontot. Aztán ha addig esetleg összejön, simán le lehet mondani.
2020. okt. 8. 22:38
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem érzem úgy, hogy nagyon sietnem kellene, nem akarok egyelőre meddőségi központba se menni, mert nem érzem indokoltnak (nem próbálkozunk annyi ideje meg a korom sem siettet). Szerintem jobb először az alapvizsgálatokkal kezdeni (pl hormonok), amit a nőgyógyász is meg tud csinálni.Ott meg nem aggódom, hogy annyit kellene várni az időpontra.

Ha nem sikerülne addig, jövőre majd komolyabban is foglalkoznénk vele.

2020. okt. 9. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!