Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki most van túl egy sikertele...

Aki most van túl egy sikertelen hónapon közületek, az mióta próbálkozik, hogy zajlott az előző hónap?

Figyelt kérdés
Kérdésem azokhoz szól, akiknek most jött meg a nemvárt, tehát ciklus elején vannak még. Mióta próbálkoztok? A múlt hónap teljes beleadással ment és esetleg úgysem sikerült? Hogyan álltok hozzá az új hónaphoz?
2017. márc. 2. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:

6 hónapja teljes hajrázással nem sikerul. Ez a 7. Clostit kaptam talan azzal. Bar felek h cisztam lesz. Most utoljara azthittem baba.. 2 nap keses utan teszteltem.. de negativ aztan egz het mulva szinten. Vegul 15nap utan megjott. Elotte par honapig szokasosan 31 32 napra jott meg elso probalkozos honapban 35napra :(

Drukkolok. Te h állsz???

2017. márc. 2. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Pozitivan allok hozza az lemaradt. :)
2017. márc. 2. 23:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Második hónapja.
2017. márc. 3. 00:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi a múlt évben szülés után elveszítettük a babát :( Padlóra tett. Most volt az első próbálkozós hónapunk, úgy reménykedtem, hogy a szervezet emlékszik és gyorsan összejön a baba. Kétnaponta voltunk együtt, szedem az Elevitet, de taccsra tett, hogy nem jött össze. Tudom, hogy első hónap volt, még nincs mit aggódni, de ha azt számoljuk, hogy mi 2015-től próbálkozunk, hogy végre tarthassam a babám a kezembe és még mindig semmi, akkor érthető.
2017. márc. 3. 08:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy meghalt a babád :((( Mi 2. hónapja próbálkozunk. Ha ide kiírok egy kérdést és elmondom, hogy 2. hónapja, akkor elítélnek mert szerintük az semmi. Mihez képest semmi? Most még nem tesz annyira padlóra , de ha belegondolok hogy jókor vagyunk együtt és más meg nem tervezi és becsúszik akkor mi lehet a baj?

Aki babára vágyik, az nem tud nem rágörcsölni, ez van. Pedig még csak nem is ovu tesztelek és nem is hőmérőzök.

2017. márc. 3. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi most kezdünk bele a 3. hónapba. Legutóbbi hónapban együtt voltunk rendszeresen, akkor is mikor szerintem az ovum volt, még éreztem is, de még sem sikerült. Az új hónaphoz pozitívan állunk hozzá. Abban a korosztályban élünk, dolgozunk, mint a miénk és pozitív erővel hat ránk, hogy egyik hónapban az egyik párnak, a másikban a másiknak sikerül. Lassacskán már csak mi maradunk, így előbb-utóbb ránk is sor kerül:)
2017. márc. 3. 09:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Áprilisban lesz 2 éve hogy próbálkozunk. Most sem jött össze, pedig elvileg minden rendben van velünk. Van egy kora kisfiam aki 2,5 év alatt jött össze, akkor mikor már feladtam, és megfogadtam hogy nem fogok rágörcsölni, na hát eddig ment...ez volt az első hónap hogy 2 naponta együtt voltunk, és így sem sikerült :(

Hát nem viselem jól, főleg hogy mindenki terhes körülöttem, és a családban is (persze nem a nagyik :D)

2017. márc. 3. 14:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnálattal olvasom, hogy sokan vagyunk sorstársak. Mi is viszonylag kevés ideje próbálkozunk, mint írtátok néhányan, de ha azt vesszük, hogy 2015 óta a babaprojekten vagyunk, egyszer végigvittük és mégis gyerek nélkül vagyunk itthon, akkor szerintem érthető a csalódás egy sikertelen hónap után.

Kategorizálni nem lehet a problémákat, mert mindenik a maga nemében és az elviselőjének súlyos. Miután szülés meghalt a kislányom egy olyan szobába tettek, ahol egy nő várt cisztaműtétre. Ő legyintett az én problémámra, mondva hogy neki meg sem adatott a lehetőség, hogy terhes legyen, mert nem jött össze. Kérdem én, hogy melyik jobb helyzet: megszülni és elveszíteni egy gyereket vagy meg sem szülni? Neki az a problémája, nekem más. De engedtessék meg, hogy legyen egy kis félelem a jövőképemben, lehet, hogy ő egy év múlva lombik után babát tart a kezében, nekem pedig vagy nem jön össze többé, vagy ismét beteg baba lesz... Vagy reméljük a legjobbakat és minden rendben lesz. Tehát mindenkinek a maga problémája súlyos.

2017. márc. 3. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!