Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha az expasim három hónap után (miután megcsalt) újra akarja kezdeni de írtóra félek a csalódástól? És már egy ideje próbálkozik nálam de félek! De az is rosszul esik ha nem nekem udvarol! Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy gondolom még szereted, ezért bánt, ha mással van. Valószínűleg ős is érzi,hogy mit veszített, ezért vissza akar kapni. De én a helyedben továbblépnék, mert ha egyszer volt esze megcsalni,akkor lehet, hogy újra megteszi.
2010. febr. 6. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:

önmagadtól kérdezd meg

-tényleg akarom ezt a kapcsolatot ?

ha erre a válasz nem,nem tudom,akkor inkább bele se kezdj.

ha igen és tényleg a szívedből jön akkor soha ,soha ne emlegesd neki hogy elhagyott vagy megcsalt

2010. febr. 6. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Aki egyszer megcsal, az máskor is meg fog. Ne engedj magadból hülyét csinálni.
2010. febr. 6. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsónál az igazság.Ha legközelebb is meg akar csalni,könnyedén megteszi...márcsak azért is,mert "úgyis elnézed neki megint"-gondolja.Bár te ismered a pasit meg a pontos helyzetet,ki tudja-ezt neked kell eldöntened.
2010. febr. 6. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
ne békülj ki vele. inkább legyen büszkeséged, és mondj neki nemet. volt lehetősége, elszalasztotta. akkor most sirjon. amugy h tudodott ki?
2010. febr. 6. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Nehéz biztos nemet mondani, de szerintem beszélned kellene vele, hogy tudd ő biztossan komolyan akarja e..

Különben a legjobb megoldás az lenne, ha nem békülnél ki vele, mert ahogy a többiek mondták, aki egyszer megteszi, megteszi máskor is... ritka nagy a kivétel (ha van).. Meg ott van a női büszkeség is.. De elhsizem hogy nehéz olyannak nemet mondani, akit szeretsz..

2010. febr. 6. 23:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Majd meggondolom..

Amúgy úgy volt h egy ideig eltávolodtunk egymástól de nem izgattam magam mert ilyen megesik..de aztán egyszer azt vettem észre h a szemem előtt flörtöl egy csajjal aztán a barátnőm közölte h látta őket csókolózni..:S

2010. febr. 7. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!