Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha az expasim három hónap után (miután megcsalt) újra akarja kezdeni de írtóra félek a csalódástól? És már egy ideje próbálkozik nálam de félek! De az is rosszul esik ha nem nekem udvarol! Ez mit jelent?
önmagadtól kérdezd meg
-tényleg akarom ezt a kapcsolatot ?
ha erre a válasz nem,nem tudom,akkor inkább bele se kezdj.
ha igen és tényleg a szívedből jön akkor soha ,soha ne emlegesd neki hogy elhagyott vagy megcsalt
Nehéz biztos nemet mondani, de szerintem beszélned kellene vele, hogy tudd ő biztossan komolyan akarja e..
Különben a legjobb megoldás az lenne, ha nem békülnél ki vele, mert ahogy a többiek mondták, aki egyszer megteszi, megteszi máskor is... ritka nagy a kivétel (ha van).. Meg ott van a női büszkeség is.. De elhsizem hogy nehéz olyannak nemet mondani, akit szeretsz..
Köszi a válaszokat:)
Majd meggondolom..
Amúgy úgy volt h egy ideig eltávolodtunk egymástól de nem izgattam magam mert ilyen megesik..de aztán egyszer azt vettem észre h a szemem előtt flörtöl egy csajjal aztán a barátnőm közölte h látta őket csókolózni..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!