Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy viseli a babátlanságot,...

Hogy viseli a babátlanságot, aki már évek óta próbálkozik sikertelenül?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, (35 nő, 32 férfi) évek óta próbálkoznak. Nekünk van egy 10 hós kislányunk. Az eéején nagyon lelkesek voltak, de az elmúlt 2 hónapban rendesen elfordulnak, ha találkozunk....semmi nem történt, egyszer csak....és azóta nem is beszélünk, én próbáltam oldani a dologot, de semmi változás. Lehet, hogy rosszul esik nekik, hogy nekünk van?
2009. okt. 13. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az esik nekik rosszul, hogy nektek van hanem inkabb az, hogy nekik meg nincs. :( Szomoru, hogy emiatt elfordultak tolled, de sajnos nem tudsz mit tenni. Lehet, hogy lelkileg nagyon a padlon vannak, gondolom elertek azt a stadiumot, hogy nem is akarnak most babakat latni. Nem veletek van a gondjuk meg a piciddel csak szerintem most nem tudnak baba kozelebe lenni annyira fajhat nekik, hogy nem sikerul mar evek ota. Ilyenkor az ember nagyon magaba zarkozik szerintem.
2009. okt. 13. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi 6 éve várunk a csodára. Mindenen átestünk, minden rendben van, egészségesek vagyunk, ide mentünk, odaküldtek. Orvosi segítségek után (amelyek nem sikerültek) jöttek a teák, stb. De ezzel csak nagyon bekavartam az addigi normális ciklusomba. Utána belenyugodtunk (már ha belelehet ebbe), de most újra mélyponton vagyunk mind a ketten. Én 30, párom 31, 11 éve vagyunk együtt.

2009. okt. 13. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meghalt egy babám, vagyis úgy született, és utána nagyon hosszú ideig nem birtam babára nézni. Még a reklámokon is bőgtem ha babát láttam. A barátnőimnek akkor voltak pici babáik, megmondtam nekik, hogy egy ideig ne hozzák el a piciket, neharagudjanak. Megértették, aztán nem tudom mennyi idő eltelte után, már nem volt gond. Ne vedd magadra, hidd el nem rosszból teszik.
2009. okt. 13. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi is évek óta próbálkozunk, de próbálok normáslisan viselkedni az ismerősökkel barátokkal akik babáznak vagy babát várnak. Nagyon fáj és néha könnyes a szemem, szóval nagyon nehéz. Nem haragszom rájuk, vagy írigykedek, hanem örülök nekik, csak iszonyat fáj.

Járok hozzájuk babázni, érdeklődök pocaklakóról, de valóban nagyon nehéz.

2009. okt. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!