5 napom van még a nemvártig, ti mit éreztetek még mielőtt teszteltetek volna?
Figyelt kérdés
Émelygek, feszül a hasam, hőhullámaim vannak (mondjuk 40 fokban az lenne a fura ha nem lenne), meg izomláz szerű érzés van a hátamban... Szerintetek lehet baba?
Rosszindulatú kommenteket nem szeretnék, köszönöm!❤️
2019. jún. 27. 18:54
21/23 anonim válasza:
Utolsó: nekem pms tünet volt a szurkálás-feszítés, de a ciklusgörbe szerinti beágyazódáskor én speciel úgy görcsöltem, hogy folyamatosan kézben tartottam a telefont, hátha mentőt kell hívnom magamnak. A legdurvább mensis fájdalom semmi volt ahhoz képest!
22/23 anonim válasza:
21, ez azért ritka mint a fehér holló. De azt sem tudhatod, hogy nem ugyanezt érezted volna ha mondjuk megjön. Hallottam olyat. Sőt nekem volt olyan szurkálásom hogy két fájdalomcsillapító sem kezdett vele semmit.....sima premens dolog volt. Aztán megismétlődött máskor is.
23/23 anonim válasza:
Végül is igen, így utólag már nem lehet tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!