5 napom van még a nemvártig, ti mit éreztetek még mielőtt teszteltetek volna?
Figyelt kérdés
Émelygek, feszül a hasam, hőhullámaim vannak (mondjuk 40 fokban az lenne a fura ha nem lenne), meg izomláz szerű érzés van a hátamban... Szerintetek lehet baba?
Rosszindulatú kommenteket nem szeretnék, köszönöm!❤️
2019. jún. 27. 18:54
3/23 anonim válasza:
Azt, hogy meg fog jönni. Nem jött :)
4/23 A kérdező kommentje:
En is teljesen azt erzem enis hogy megfog jonni, mar 3 napja eddig meg nem jott, remelem nem is jon:D
2019. jún. 27. 19:04
5/23 anonim válasza:
Mivel koraterhesen is menzesz tünetek vannak, ezért ugyanezt. De ne pörgesd be magad ennyire mert a legrosszabb magasról esni amikor megjön.
6/23 anonim válasza:
Szinten 5 napom van kb. Par napja beagyazodos gorcsok voltak, a melleimben telejsen olyan erzes van, mint szoptatas idejen, bimboudvar megnott. En biztosra erzem, hogy sikerult. Nalam a pms nem ilyen.
7/23 anonim válasza:
Ja es a honaljban izomlazszeru fajdalom. Ez volt az elozo babanal is. (elozo valaszolo voltam)
8/23 anonim válasza:
Semmit. És a következő 41-39-39-38 hetek alatt sem volt semmi tünetem.
10/23 anonim válasza:
Bizonyosságot, hogy sikerült.
Nem tudom miért
Elsőre 2-szer voltunk együtt a ciklusban.
Mégis késés nélkül pozit teszteltem.
Másodjára még annyi esély sem volt. Alig indult újra a ciklusom, szoptatom a nagyot. Abban a hónapban szinte csak szopizott ht nem ment.
Mégis nyaralásra a tampon mellè tesztet is tettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!