5 napom van még a nemvártig, ti mit éreztetek még
mielőtt teszteltetek volna?
Figyelt kérdés
Émelygek, feszül a hasam, hőhullámaim vannak (mondjuk 40 fokban az lenne a fura ha nem lenne), meg izomláz szerű érzés van a hátamban... Szerintetek lehet baba?
Rosszindulatú kommenteket nem szeretnék, köszönöm!❤️
A 4. probálkozós hónapban jött össze, az első 3-ban mindenféle tüneteket észrevettem magamon, a 4-ben mikor tényleg sikerült nem volt semmi tünetem. Annyi dolgom volt akkor, hogy nem volt időm agyalni rajta. A nem várt előtt 1 nappal csináltam egy tesztet csak úgy mert miért ne, ami aztán pozitív lett. 🙂
2019. jún. 27. 20:42
12/23 anonim válasza:
Az èg világon semmit egyik babánál sem!
(Mondjuk később sem voltak tüneteim)
2019. jún. 27. 21:18
13/23 anonim válasza:
Túlzott fáradékonyság és fájdalmas görcsök voltak jellemzőek. Előző menzeszeimnél nem tapasztaltam ilyeneket, mégsem gondoltam, hogy sikerült. És mégis☺️
2019. jún. 27. 22:00
14/23 anonim válasza:
Reményt... :D
Amúgy a 4. héten már hányingerem volt, de nem raktam össze a képet, csak aznap, amikor nem jött meg. Napokig elhitettem magammal, hogy ez csak gyomorrontás.
2019. jún. 27. 22:17
15/23 anonim válasza:
Alhasi görcsöket , savasodást
Menzesz szerű volt de valahogy mégsem
2019. jún. 28. 22:46
16/23 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy nem voltak mensire utaló jelek. Szoktam előtte barnàzni és most semmi nem volt. Előtte levő este már majdnem elaludtam és hatalmas szúrást éreztem a jobb petevezetékem körül. Akkor már sejtettem mi van. Nem jött meg reggel sem egész nap. Másnap csináltam egy tesztet és halvány pozitív lett. Utána két napra rá csináltam megint egyet az is pozitív. Rá három napra mégegyet. Ami kimutatta hogy 4-5 hetes terhes vagyok 😊 Ma vagyok 4 hetes 6 napos 😀
2019. jún. 30. 12:48
17/23 anonim válasza:
Nekem fájt a mellem, mindig ez volt az előjel mikor megjött hogy 2 hétig nagyon fájt a mellem, aztán megjött. Most is ez volt, eltelt a 2 hét, aztán még egy hét.. éreztem hogy meg fog jönni annyira görcsöltem de nem jött. Aztán másnap teszteltem és erős pozitív lett, tegnap töltöttem a 12. hetet. 😊
2019. jún. 30. 15:23
18/23 anonim válasza:
Tompa alhasi fájdalom, mellbimbó görcsök, hajnali megébredés, extrém szomjasság, sok pisilés, néha rövid ideig tartó fejfájás. Ezeket éreztem 5 nappal az esedékes menstruáció előtt. Baba lett ☺
2019. jún. 30. 21:03
19/23 anonim válasza:
Komolyan irigylem azokat akiknek van pms tünete, vagy kora terhes tünete, mert legalább van mibe "kapaszkodniuk" vagy hogy mondjam. Nekem semmi, se mikor megjön, se akkor mikor sikerül. (Már van 2 lányom). De soha semmi tünetem nincs, mikor terhes voltam se volt.
Ez se jobb, mert ha késik elkezdek reménykedni és puff csak azt látom hogy megjött.
2019. júl. 1. 09:23
20/23 anonim válasza:
19, hidd el az sem jobb, elég ha az oldalon megnézed, minden nő minden szurkált meg feszülést beágyazódásnak érez, holott aztán simán megjön nekik.
Nálam is volt többször hogy azt hittem anno hogy hopp ilyen típusú szurkám nem volt, de aztán leesett a hónapok során, hogy a szervezet nem robot, akármikor lehet más a pms tünet, és semmiben nem különbözik a terhesség esetén. Az egyetlen ami viszont mind az 5 teherbeesésemnél megvolt (és csak akkor): gyönyörű hibátlan arcbőr.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!