Tényleg ennyire gáz, ha 19 évesen szülök? Többi lent
Sziasztok. Véleményekre vagyok kíváncsi. Az orvosok szerint nem lehet babám. Mégis összejött. 6 hetes vagyok.
Na most az anyagiakról: adott egy hitelmentes ház, ahol egyéb okokból csak a rezsi 50 százalékát kell fizetnünk havonta (privibe leírom miért, ha kíváncsi valaki)
Tehát ha lenne a rezsi 40 ezer akkor csak 20at kell fizetni. Ebből kifolyólag lakhatás nem lenne probléma.
Havi nettó bevételünk 250 körül van. Ebbe nincs benne az én diákmunkák stb. Csak a párom jövedelme.
Gyedet én nem tudnék igényelni bejelentett munka hiányában, de azt a párom igényelné és maszekolna mellette tehát meglenne akkor is a 250-300
Tényleg "hülye" vagyok, hogy bevállalom? Mindenki azt mondja vetessem el, mert nyomorogni fogunk
Mi a véleményetek?
A házat most újítjuk, nyár végén költözünk be.
5 éve vagyok együtt a párommal, 10 éve van bejelentett munkahelye, szóval biztos állása van.
Köszönöm szépen a válaszokat, megfontolom amit írtatok
A kezemet már megkérte, a közeljövőben terveztünk esküvőt, de így lehet csúszik egy kicsit.
Mindjárt nézem a priviket
Figyelj ne halgass foglalkozz senki velelmenyevel
Ha úgy gondolod fel tudjatok nevelni és van miből és akarod id tartsd csak meg
Felnőtt emberek vagytok a ti dontesetek! Boldog baba varast :)!
Nem ő erőlteti :)
Az ő korát is figyelembe véve, meg magamat ismerve 22-23 éves korom körülre terveztük.
Teljesen összezuhantunk mindketten mikor azt mondták nem. A vacillálásom nem a baba hanem az anyagiak miatt van, hogy kezdetben elég lesz e ennyi
Okj szakmát szeretnék csinálni mindenképp.
Ideiglenesen lenne meló egy kisboltban ott nem nézik van e gyerek. Van egy pizzéria ahol futárodnék, ott is viszonylag jó pénzt adnak.. szóval nem a baba miatt hanem az anyagiak miatt vacillálok. Soha nem.voltam bulizós, 2x voltam azt sem élveztem. Abból kifolyólag, hogy "soha nem volt családom" nekem ez nagyon.fontos, hogy legyen sajátom. Az örökbefogadáson gondolkoztunk de így már nem kell
Nem, nem 1,5 éves. Bárcsak annyi lenne. Sajnos elvesztettük.
De koszi a jóindulatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!