Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg ennyire gáz, ha 19...

Tényleg ennyire gáz, ha 19 évesen szülök? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok. Véleményekre vagyok kíváncsi. Az orvosok szerint nem lehet babám. Mégis összejött. 6 hetes vagyok.

Na most az anyagiakról: adott egy hitelmentes ház, ahol egyéb okokból csak a rezsi 50 százalékát kell fizetnünk havonta (privibe leírom miért, ha kíváncsi valaki)

Tehát ha lenne a rezsi 40 ezer akkor csak 20at kell fizetni. Ebből kifolyólag lakhatás nem lenne probléma.

Havi nettó bevételünk 250 körül van. Ebbe nincs benne az én diákmunkák stb. Csak a párom jövedelme.

Gyedet én nem tudnék igényelni bejelentett munka hiányában, de azt a párom igényelné és maszekolna mellette tehát meglenne akkor is a 250-300

Tényleg "hülye" vagyok, hogy bevállalom? Mindenki azt mondja vetessem el, mert nyomorogni fogunk

Mi a véleményetek?

A házat most újítjuk, nyár végén költözünk be.

5 éve vagyok együtt a párommal, 10 éve van bejelentett munkahelye, szóval biztos állása van.

2019. jún. 10. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, megfontolom amit írtatok

A kezemet már megkérte, a közeljövőben terveztünk esküvőt, de így lehet csúszik egy kicsit.

Mindjárt nézem a priviket

2019. jún. 11. 08:05
 72/85 anonim ***** válasza:
Én 30 évesen szültem az első fiam úgy, hogy előtte sok év munkaviszonyom volt, saját ingatlanok, megtakarítás, autók. Viszont azt mondom, ha szeretnétek, akkor igenis tartsátok meg. Van házatok, jó a kapcsolatotok, anyagilag pedig, ha megszorultok, akkor mész dolgozni.
2019. jún. 11. 09:47
 73/85 anonim ***** válasza:

Figyelj ne halgass foglalkozz senki velelmenyevel

Ha úgy gondolod fel tudjatok nevelni és van miből és akarod id tartsd csak meg

Felnőtt emberek vagytok a ti dontesetek! Boldog baba varast :)!

2019. jún. 11. 09:49
 74/85 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen:)
2019. jún. 11. 10:09
 75/85 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Semmiképp nem vetetném el!!! Ő már a te kisbabád!!!! Gyerek mellett lehet tanulni!!! :)
2019. jún. 11. 13:46
 76/85 anonim ***** válasza:
Én úgy vélem, hogy ennyi idősen még korai gyereket vállalni, előtte még szerintem élni kéne. De persze nem vagyunk egyformák, lehet te érettebb vagy a korodnál. Mivel feltetted ezt a kérdést, valószínűleg te is bizonytalan vagy, hogy vállald-e a gyereket vagy sem. És úgy néz ki, inkább a párod erőlteti (de javíts ki, ha tévedek). Mondjuk ő könnyen van, hiszen jóval idősebb nálad, felnőtt férfi, neki talán nem korai a dolog. És gondolom, nem terveztétek a babát, mert úgy voltatok vele, hogy nem is lehet. Azt azért hozzá tenném, hogy manapság az érettségi önmagában nem sokat ér, egy jó szakma mellé azért nem ártana. Ha úgy döntötök, hogy jöhet a baba, próbálj meg mellette vmi tanfolyamot elvégezni. Bár nem lesz könnyű kisbaba mellett, szabadidőd szinte nulla lesz. Persze ha van segítség (szülők, testvérek, rokonok stb.), úgy talán sikerülhet. De azért nem lenne rossz, ha lenne legalább egy éves munkaviszonyod. Szóval annyira nem gáz a helyzeted, de lehetne jobb is és nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb alkalom a gyerekvállalásra.
2019. jún. 11. 22:24
 77/85 A kérdező kommentje:

Nem ő erőlteti :)

Az ő korát is figyelembe véve, meg magamat ismerve 22-23 éves korom körülre terveztük.

Teljesen összezuhantunk mindketten mikor azt mondták nem. A vacillálásom nem a baba hanem az anyagiak miatt van, hogy kezdetben elég lesz e ennyi

Okj szakmát szeretnék csinálni mindenképp.

Ideiglenesen lenne meló egy kisboltban ott nem nézik van e gyerek. Van egy pizzéria ahol futárodnék, ott is viszonylag jó pénzt adnak.. szóval nem a baba miatt hanem az anyagiak miatt vacillálok. Soha nem.voltam bulizós, 2x voltam azt sem élveztem. Abból kifolyólag, hogy "soha nem volt családom" nekem ez nagyon.fontos, hogy legyen sajátom. Az örökbefogadáson gondolkoztunk de így már nem kell

2019. jún. 12. 04:13
 78/85 anonim ***** válasza:
nem gáz hogy 19 évesen terhes vagy,normális
2021. júl. 2. 13:45
 79/85 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem lassan 1,5 éves sz a gyerek 😂
2021. júl. 2. 14:05
 80/85 A kérdező kommentje:

Nem, nem 1,5 éves. Bárcsak annyi lenne. Sajnos elvesztettük.

De koszi a jóindulatot

2021. júl. 14. 05:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!