Tényleg ennyire gáz, ha 19 évesen szülök? Többi lent
Sziasztok. Véleményekre vagyok kíváncsi. Az orvosok szerint nem lehet babám. Mégis összejött. 6 hetes vagyok.
Na most az anyagiakról: adott egy hitelmentes ház, ahol egyéb okokból csak a rezsi 50 százalékát kell fizetnünk havonta (privibe leírom miért, ha kíváncsi valaki)
Tehát ha lenne a rezsi 40 ezer akkor csak 20at kell fizetni. Ebből kifolyólag lakhatás nem lenne probléma.
Havi nettó bevételünk 250 körül van. Ebbe nincs benne az én diákmunkák stb. Csak a párom jövedelme.
Gyedet én nem tudnék igényelni bejelentett munka hiányában, de azt a párom igényelné és maszekolna mellette tehát meglenne akkor is a 250-300
Tényleg "hülye" vagyok, hogy bevállalom? Mindenki azt mondja vetessem el, mert nyomorogni fogunk
Mi a véleményetek?
A házat most újítjuk, nyár végén költözünk be.
5 éve vagyok együtt a párommal, 10 éve van bejelentett munkahelye, szóval biztos állása van.
Engem is 20 évesen szült Anyu.
Ez nem baj!!
Az hogy számodra hihetetlen még nem biztos hogy kamu. Ne magadból indulj ki. A valóságra érdekel a megoldás/válasz. Akkor miért hazudnék?
Egyébként nem az a kérdés hogy szerintetek tényleg tudtam e ennyit keresni. A baba jövője a kérdés.. van egy.kis különbség
Én sem vetetném el ebben a helyzetben, figyelembe véve, hogy a korodon kívül minden adott, és ráadásul valamilyen problémád van, ami miatt korábban meddőnek gondoltak.
Viszont én nem hiszek abban, hogy mindenkinek egy igazi, egy nagy Ő jut, akivel minden tökéletes, és a világ végezetéig működni fog. Az elhatározásban, eltökéltségben, hűségben, belefektetett energiában hiszek. Ez alapján én azt tanácsolnám, hogy mindenképpen figyelj, figyeljetek oda arra, hogy ne a károgóknak legyen igazuk. Való igaz, hogy ebben a korban valószínűleg még sokat fogsz/fogtok változni, ezért különös odafigyelést igényel, hogy mindeközben mindvégig megtaláljátok a kapcsolódási pontot a másikhoz, és ne egymástól elfelé változzatok, hanem együtt fejlődjetek, tudatosan építsétek a kapcsolatotokat. Beszélgessetek sokat, vitassátok meg ezeket a kételyeket, véleményeket.
Te pedig képezd magad majd, ahogy tudod, legyen egy karrierképed a későbbiekre, hogy ne örökre egy fizetésből éljetek.
Sok sikert a felelős életvezetéshez, és sok boldogságot a családotokhoz!
A második bekezdés elejét úgy értettem, hogy valószínűleg azért gondolom úgy, hogy nem feltétlenül rossz döntés megtartani, mert abban sem hiszek, hogy nem maradhat együtt valaki a tinikori szerelmével, mert úgyis jön még igazibb, meg úgyis "ki akarja majd élni magát".
/előző/
Gyönyörűen megfogalmazott korrekt választ.
Köszönjük szépen, befektetett energia nélkül nem is lehet. Mindent könnyebb megszerezni, mint fenntartani. Párom 33 éves, így már nem abban a korban van aki megfutamodik a gyermek szó hallatán. Kettőnkért meg kettőnknek kell dolgozni, nem várhatjuk a sültgalambot ha nem teszünk semmit
🤣🤣😃😃
Csak addig nem futamodik meg, amíg rá nem jön, hogy minden anyagi feltételt egyedül neki kell megteremteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!