Tényleg ennyire gáz, ha 19 évesen szülök? Többi lent
Sziasztok. Véleményekre vagyok kíváncsi. Az orvosok szerint nem lehet babám. Mégis összejött. 6 hetes vagyok.
Na most az anyagiakról: adott egy hitelmentes ház, ahol egyéb okokból csak a rezsi 50 százalékát kell fizetnünk havonta (privibe leírom miért, ha kíváncsi valaki)
Tehát ha lenne a rezsi 40 ezer akkor csak 20at kell fizetni. Ebből kifolyólag lakhatás nem lenne probléma.
Havi nettó bevételünk 250 körül van. Ebbe nincs benne az én diákmunkák stb. Csak a párom jövedelme.
Gyedet én nem tudnék igényelni bejelentett munka hiányában, de azt a párom igényelné és maszekolna mellette tehát meglenne akkor is a 250-300
Tényleg "hülye" vagyok, hogy bevállalom? Mindenki azt mondja vetessem el, mert nyomorogni fogunk
Mi a véleményetek?
A házat most újítjuk, nyár végén költözünk be.
5 éve vagyok együtt a párommal, 10 éve van bejelentett munkahelye, szóval biztos állása van.
Érettségi? Továbbtanulás? Jövőkép? Munkatapasztalat? Igen. Gáz
19evesen szülni
Például a diákmunka nagy része nem zsebbe ment. 17 voltam mikor anyu kijelentette, innentől a rezsi rám eső részét, kajámat, ruhámat stb. Magamnak kell megoldanom. Örülök, hogy pár sorból arra jutottatok, hogy anyuci alám golf mindent én meg vakartam a valagam. De semmi gond. Higgyetek amit akartok. Mivel tanácsot nem adtok csak kötekedtek, így én elköszönök, mert érdemi információt nem kapok, csak lekezelő viselkedést.
Gratulálok, büszkék lehettek magatokra, nagy, bölcs, mindenttudó felnőttek. Remélem a gyerekeitekkel is így.beszéltek majd ha tanácsot kér tőletek. Az alma nem esik messze a fájától, ők is ilyenek lesznek mint ti, így.sajnálni se tudom őket.. tapsoljátok meg magatokat a stílusért. Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!