27. szülinapom után fél évvel fog megszületni az első babánk, szerintetek nem vagyok túl fiatal Anyukának? Nem korai ennyi idősen szüli manapság?
Például úgy, hogy nem megfelelően védekeznek. Nem értem, min problémázol. Van akinek a megszakításos is véd, van akinél nem, és becsúszik a baba.
Sőt, bármilyen meglepő, tabletta, vagy akár óvszer mellett is 1-3% az esélye a terhességnek. Hát így tud becsúszni.
26 éves voltam mikor a fiam született. Mi terveztük is, akartuk is de mondjuk nem gondoltuk hogy az első hónapban össze is jön egyből...Mivel állítólag nem volt rendes ciklusom a nőgyógyász szerint.
Szóval én is rengeteget paráztam, hogy mi lesz hogy lesz és mivel nincs segítségünk (se nagyszülők, se testvérek) így csak ketten voltunk a naaagy feladatra a férjemmel (aki akkor még nem is volt a férjem). Hát eleinte bizony kemény dió volt és volt hogy kétségbeestem de eltelt az első pár hónap és minden helyrerázódott.
Most 28 vagyok, már a második babám született 2 hónapja, és megértem a feladatra időközben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!