Szeretnék terhes lenni de túl fiatal vagyok hozzá. Szeretném csőbehúzni a barátom. Hogy csináljam? Ha gyógyszert szedek és ha abbahagyom kb mennyi esélyem lehet rá h teherbeessek az első alkalom után?
Miaz h csőbehúzni? Ez tudod miért gáz? Mert ha ő nem akar babát, és megtudja h terhes vagy, majd otthagy a francba, és egyedülálló anya leszel..
Vagy nem értem ezt a csőbehúzós részt.
Am hány éves vagy, h írtad, h még fiatal????
Hát te nem vagy normális. Ez rohadtul nem szép dolog tőled. Gyereket közös beleegyezéssel kell vállalni. Már csak a gyerek érdekében se tegyél ilyet, mert ő sem biztosíték arra, hogy együtt maradtok.
Mi a franc jár az ilyen nők fejében???
Szerintem az jár a hölgyemény fejében, hogy így majd vele marad a barátja...
Csak az a gond ezzel a verzióval, hogy igen, lehet hogy egy darabig így is lesz, de aztán lelép a csávó...
Hűha... Hát ez nem túl vicces, és arra nem gondolsz, hogy ez hiába egy anonim oldal, azért visszakereshető a dolog? Tudod te azt, hogy bármit csinálsz a neten, elvezet hozzád? És ha ezt most jelenti valamelyikünk, és HOPSZ, megtalálnak téged, akkor vállalhatsz ugyan gyereket, de hogy a barátod számára semmilyen következménye nem lesz, az fix... HOPSZ, de buta az, aki ilyet csinál. Ajaj, és még butább, aki a világ tudomására is hozza.
A pasidat nem tudod csőbe húzni. Ellenben magadat igen. Ezzel nem tudod megfogni. Szépen nem mostanában mész egyetemre (vagy nem fejezed be a középiskolát), szar sem lesz belőled és csak eltarthat mindkettőtöket az állam az adófizetők pénzéből. És pontosan ezért rühellni fog téged az átlagember. Szép kilátások. Pszichopata vagy, orvosi segítségre lenne szükséged, nem pedig gyakorikerdesek.hu-ra.
1. kérdés: Sehogy, hülyeséget csinálsz, ha nem akar gyereket, úgy is ott fog hagyni.
2. kérdés: az első alkalommal úgy sem fogsz teherbeesni. 2-3 hónap minimum kell, persze attól függ, hogy mióta szeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!