27. szülinapom után fél évvel fog megszületni az első babánk, szerintetek nem vagyok túl fiatal Anyukának? Nem korai ennyi idősen szüli manapság?
Én 1 hónap múlva leszek 27 már van egy 18 hónapos fiam és nemsokára megszületik a második fiam is.
Túl fiatal nem vagy anyukának, hidd el vannak nálad sokkal fiatalabbak is és idősebbek is..
Azt neked kell érezni, hogy fel vagy -e készülve az anyaságra.
Én úgy éreztem 25 évesen, hogy fel vagyok készülve!!
én is ettől félek. de egész pontosan: sz@rd le.
skh a külső szemlélő vadidegen pletykás nyanyának, hogy mikor szülsz. szülhetnél 18 évesen is ha úgy tetszik, nem az ő dolga.
de utálom az ilyet az emberekben, semmi se jó nekik.
Ne haragudj, de 27 évesen ilyesmin agyalsz? Hogy mit szólnak az emberek, mert fiatalnak nézel ki? Mert ha tíz évvel fiatalabb lennél, azt mondom, oké, na de ilyen idősen? Mégis hány évesen akarsz szülni, 40?
25 vagyok, van egy 2 hónapos kisfiam. Én is gimnazistának nézek ki, a védőnő is megkérdezte, hány éves vagyok. Sőt, a babakocsit ajándékba kaptuk a szüleimtől, és amikor megvettük, az eladó apukámnak kezdte magyarázni, hogyan működik. Mondom neki, nekem mutassa, én vagyok az anyja. Erre csak habogott, azt hitte, valami "megesett kislány" vagyok, aki a szülei nyakára szül. Mi meg szakadtunk a röhögéstől. (Férjnél vagyok, a jegygyűrűt is hordom.)
Más. Unokatesómról 35 évesen döntött úgy, hogy neki gyerek kell, egy év múlva derült ki, hogy nem lehet, azóta járnak lombikra. Múltkor megkérdezte, miért szültem, hát nem tudom, hogy ez ma már ilyen fiatalon nem divat??? Az a szerencséje, hogy tudok viselkedni, különben mondtam volna szegénynek valami nagyon bántót.
Szóval nem, nem vagy fiatal. Éretlen lehetsz, az nem korfüggő, de már mindegy. Belejössz. A kórházban mindent megmutatnak, aztán ha hazamentek, másnap kimegy a védőnő, ő megmutatja a többit, szerencsés esetben vagy édesanyád/anyósod, tőlük sem szégyen kérdezni. A babával pár hét alatt egymásra hangolódtok, tök jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!